Снимка за 'Sherlock Holmes': Два сериала в разработка!

'Sherlock Holmes': Два сериала в разработка!

 Изглежда HBO MAX и Warner Bros. искат да изградят Шерлок Холмс телевизионна вселена, базирайки се на съществуващите филми.

 За момента се говори за два потенциални спин-оф сериала от филмовия франчайз на Warner Bros., с участието на Робърт Дауни Джуниър и Джуд Лоу, но те все още са в много начален етап на развитие в HBO Max. Изпълнителни продуценти и на двата предложени сериала са Робърт Дауни Джуниър и Сюзан Дауни, като всеки от предложените сериали ще се фокусира върху различен персонаж.

 Робърт Дауни Джуниър, Сюзан Дауни и Аманда Бурел са изпълнителни продуценти, заедно с Лионел Уиграм от Wigram Productions, който продуцира Шерлок Холмс филмите.

Докато спин-офите на ‘Suicide Squad’ – ‘Peacemaker’ и ‘Penguin’, са изградени около вече съществуващи герои, при Шерлок Холмс ще става въпрос за нови персонажи. 

Дочухме, че споменатите нови персонажи е било планирано да се появяват в трети филм от поредицата, но заради пандемията премиерната дата на третия филм беше многократно отлагана, а в момента дори нямаме такава. Съответно – съдбата на двата сериала лежи единствено в ръцете на третия филм и в това колко скоро той ще види големите кино екрани!

 Въпреки, че задачата на Дауни Джуниър, да навигира графика си, не е лека, той и директора та третия филм, Декстър Флетчър заявяват, че са напълно отдадени да завършат третия филм от поредицата.

 Първият ‘Sherlock Holmes’, с участието на Рейчъл МакАдамс и Марк Стронг, бе пуснат през 2009-та година. Продължението, ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’, бе пуснато през 2011-та година.

 Следете сайта за всички новости около спин-офите, които предстоят да бъдат обявени!


Публикувано на 11.04.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации