Снимка за Кои са тазгодишните летни хитове?

Кои са тазгодишните летни хитове?


Ето, че лятото най-накрая наближи и въпреки че тазгодишната пролет не е една от най-постоянните и топли навсякъде, е време да се настроим и да събудим лятното настроение.

Днес ще ви предложим 5 предстоящи и нови продукции, на които да се насладите. Дните стават по-дълги и по-вълнуващи, но винаги има време за един релаксиращ филм или приятен сериал. 


1. ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ - спиноф-ът на хита ‘Bridgerton’ е най-горещата тема на лятото, след като дебютира на платформата Netflix в началото на този месец. Тази глава на романтичното приключение се фокусира върху кралица Шарлот, която се издига на власт през късния 18-ти век, като действието се развива между миналото и настоящето. Сериалът оглави веднага класациите във Великобритания и САЩ и е перфектното забавление, ако искате нещо леко, красиво, мелодраматично, и си падате, разбира се, романтици.

2. ‘You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah’ - Действието проследява главната героиня Стейси Фрийдман, която се подготвя за своята бар мицва, но нещата не се развиват така, както ги е планирала, и се забъркват най-различни комични ситуации. Учатват Идина Мензел, Адам Сандлър и Джаки Сандлър, като Адам е главният фактор, който гарантира смях и забава, защото ни е най-познат от комедийните екрани. Надяваме се и този път да не разочарова и е идеална за вечер с приятели или мързелив следобед след плажа.

3. ‘The Perfect Find’ - предстоящата американска романтична комедия ще излезе на 14-ти юни на фестивала Трибека и на 23-ти юни в Netflix. Главната героиня Джена Джоунс прави голяма промяна в кариерата си и след като установява, че Дарси, с която не се разбира, ще бъде нейната нова шефка, тя започва да излиза с нейния син, видеографът на компанията. Часовникът тиктака и изведнъж всичко, за което тя се бори, е изложено на риск. Комедията е перфектна за късна лятна вечер, когато искате да се отпуснете с коктейл на дивана, без да се тревожите за нищо.


4. ‘WHAM!’ - всички познавате групата, която е в центъра на вниманието в този музикален документален филм. През 1982-ра най-добрите приятели Джордж Майкъл и Андрю Риджли решават да превземат света и четири години по-късно WHAM! вече са на стадиона Уембли. Сега за първи път ще имаме достъп зад кулисите и ще чуем тяхната история, с техните собствени думи и как те успяха да създадат някои от най-запомнящите се поп хитове на всички времена. Документалният филм е не само за феновете, ами и за любителите на музиката, и любопитните. Все пак те са класика и знаем, че ще успеят да покорят и екраните, досущ както света на музиката.


5. ‘Choose Love’ - Ками има всичко, перфектната работа и перфектният партньор, но тя се чувства така, сякаш нещо и липсва. Когато среща Рекс и стара любов се завръща в живота и, това чувство се засилва. Комедията ще излезе на 31-ви август в Netflix и идва точно навреме, когато ни е мъчно, защото лятото се отива. Лаура Марано е в ролята на Ками и ще успее да ни разсее и накара да забравим за настъпващата тогава есен. Филмът е сниман в Нова Зенландия и ще ни представи красиви локации и лесен, гъвкав сюжет, който, ако се потопите в неговия свят, ще ви разсмее и разчувства.


Надяваме се нашите предложения да ви харесат. Кой е летният хит, който вие чакате с нетърпение?

Публикувано на 22.05.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации