Снимка за 'That '90s Show': Кои актьори ще се завърнат на екрана?

'That '90s Show': Кои актьори ще се завърнат на екрана?

 Помните ли иконичния сериал “That 70s Show”? Е, сигурни сме, че отговорът ще е положителен за малко по-големите. Ето, че сега и по-младите ще имат възможността да се докоснат до специфичния хумор на продукция, благодарение на спинофа “That ‘90s Show” на Netflix.

 Вярваме, че нетърпението ви ще се засили щом разберете, че не само идеята на сериала ще се завърне, но и любимите актьори от него.

 Тофър Грейс, Лаура Препон, Аштън Къчър, Мила Кунис и Уилмър Валдерама ще се завърнат, като гост звезди в спинофа, превъплъщавайки се отново в своите персонажи от оригинални сериал. Всъщност, единственото лице, което няма да видим е това на Дани Мастерсън, който беше в ролята на Хайд, поради това, че той в момента се подготвя за дело, заради множеството повдигнати обвинения срещу него за сексуално посегателство.

 Естествено, на къде без Кити и Ред Форман, изиграни от Къртлууд Смит и Дебора Джо Рупп, които отново ще се появят на екрана. Към тях се присъединяват Ашли Ауферхайде, Кали Хаверда, Мейс Коронел, Максуел Ейс Донован, Рейн Дой и Сам Морелос.

 Какъв ще е сюжетът на “That ‘90s Show”?

 Годината е 1995-та година и Лея Форман, дъщеря на Ерик и Дона, е на гости на баба си и дядо си за лятото, където тя се сприятелява с новото поколение деца от Пойнт Плейс, под зоркия поглед на Кити и строгия взор на Ред. Дали наследниците на толкова диви тийнейджъри ще се забъркат в неприятности и ще преживеят същите трепети, които и родителите им? Не се знае, но предстои да разберем, какво ни очаква.

 За момента, от мултикамерната комедия са поръчани 10 епизода за Netflix. Създателите на оригиналния сериал, Бони Търнър и Тери Търнър, заедно със своята дъщеря Линдзи Търнър, са на борда, в ролята на сценаристи и изпълнителни продуценти, заедно с Грег Метлър, който също е сценарист и изпълнителен продуцент, но и шоурънър. Смит и Руп също ще са изпълнителни продуценти. Марси Карси и Том Варнър, от Carsey-Werner Company, които бяха и продуценти на оригиналното шоу, ще се завърнат и за спинофа. Дебютът на “That ‘70s Show” беше през 1998г. по Fox и се задържа на телевизионния екран за цели 8 сезона, общо 200 епизода.


Публикувано на 01.05.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации