Снимка за 'The Beatles: Get Back': Какво ни очаква + първи кадри!

'The Beatles: Get Back': Какво ни очаква + първи кадри!

Фантастичните Бийтълс не са просто група, те са Групата. Поп и рок изпълненията им ще останат още дълго в сърцата, както на млади, така и на стари. През годините множество компании са се възползвали от непоклатимата слава на групата, ето, че сега и Disney + ще отпразнува втората си годишнина с мини сериал посветен на Бийтълс.

 Естествено, че зад такъв проект не може да се сложи кое да е име, ето, защо напълно разбираме избора на Disney именно Peter Jackson, директорът на 'Lord of The Rings', да седи в основата на този документален сериал. В три части, епизода, както искате ги наричайте, ще изследваме Бийтълс, творческия им процес и какво е влианието ти върху публиката да е нестихващо.

Първата част от продукцията ще излезе на 25-ти ноември, тъкмо за празниците! Тя ще се казва 'The Beatles: Get Back' и ще ни покаже невиждани до сега кадри, а заявката е голяма, от продукцията обещават да ни покажат най-интимните и искрени моменти на творческия процес и на отношенията в групата.

 Фокусът на сериала ще върху запис сесията им през януари 1969г., показвайки креативния процес и как Бийтълс се опитват да подготвят 14 песни за първия им концерт, на живо, от две години.

 Лице в лице с почти невъзможния краен срок приятелството на Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар е подложено на сериозно изпитание. Този документален сериал ще е компилация от повече от 60 часа не виждани до момента кадри, снимани повече от 21 дена, с директор Micahel Lindsay-Hogg през 1989г. и от повече от 150 аудио записа, голяма част от, които заключени в сейф за повече от половин век.

 Освен всичко изброено, продукцията ще включи запис, който до момента не е бил виждан - от последния концерт на Бийтълс, като група.

 Сигурни сме, че тези три епизода ще са едно вдъхновяващо приключение в музикалната история!

Първи поглед върху това какво ни очаква:


Публикувано на 14.11.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации