Снимка за 'The Crowded Room': Еми Росъм се присъединява към каста!

'The Crowded Room': Еми Росъм се присъединява към каста!

  Главната актриса от сериала ‘Shameless’, Eми Росъм, винаги е радост за окото, за това и не можем да сме по-щастливи, че ще я видим в нова рояла, а именно тази на Канди, в новия антологичен сериал на Apple - ‘The Crowded Room’

  Какъв е сюжетът на сериала и какво да очакваме? 

 ‘The Crowded Room’ е антологичен сериал, който изследва вдъхновяващите истории на тези, които са се научили да живея със своите психически заболявания. Част от сериала е базиран на личната история на изпълнителния продуцент Акива Голдсман, който работи по продукцията, както и биографията на Даниел Кейес. 

 До момента ни е известно, че ще участват и Том Холанди, и Аманда Сийфрид. Холад ще е изпълнителен продуцент, заедно с Голдман, както и ще играе Дани Съливан, базиран на Милиган, който е първия в историята оправдан след извършване на престъпление, заради множествено личностно разстройство, сега известно като дисоциативно разстройство на идентичността. 

 Росъм, която е едва осем години и половина по-голяма от Холанд, ще влезе в ролята на неговата майка - Канди. Въпреки, че пред живота си се сблъскват с множество спънки, тя мечтае за спасение, което иска да намери в някой друг. Сийфрид ще е Ря, клиничен психиатър, който ще се сблъсква с най-предизвикателния случай, на който се е натъкваме в кариерата си. 

 Какъв е продуцентският състав? 

 Вече ви загатнахме за малка част от него. Този сериал е колаборация между Apple Studios и New Regency. Голсман е изпълнителен продуцент, за Weed Road Productions. Други изпълнителни продуценти са: Сузане Хаткоут, Александра Милчан от EMJAG Productions, Арнън Милчат от New Regency, Ярив Милчан и Майкъл Шаефер. Корнел Мундруцо ще е директор и изпълнителен продуцент на първи сезон. 

Публикувано на 24.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Crowded Room

Разказва вдъхновяващите истории на хора, които са се борили и са се научили да живеят с различни психични болести. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации