Снимка за 'The Penguin': Предстоящият спин-оф на 'The Batman!

'The Penguin': Предстоящият спин-оф на 'The Batman!

 Един от легендарните злодеи ще получи своя звезден миг, в новата продукция на HBO Max – ‘The Pеnguin’. Това не е изненада, предвид огромния интерес, който привлече ‘The Batman’, от премиерата си, до днес. Разрастването на франчайза е най-логичната стъпка и сме сигурни, че феновете ще оценят бързата реакция на HBO Max.

 Мат Рийвс, директорът на ‘The Batman’, потвърди, че историята в предстоящия сериал ще започне от там, от където приключи в ‘The Batman’. Също така, Рийвс заяви, че предходната идея за ‘Batman’ спин-оф, която се съсредоточава върху живота на корумпирано ченге, няма да излезе на бях свят, или да влезе в продукция. 

 ‘The Penguin’ е работното заглавие на продукцията и още много рано, за да знаем дали сериалът ще ни бъде представен с това име. Онова, което знаем е, кои са изпълнителните продуценти на продукцията, а те са именно: Рийвс, Дилън Кларк, Фарел и Лорън Лефранк, като последния е и сценарист, и шоурънър.

 Изявление на Сара Оубри, директор на Original Content, HBO Max:

 “Развълнувани сме, че имаме възможността да дадем на публиката една нова версия на този иконичен DC персонаж, каквато не са виждали до момента. Невероятно е да се работи с Мат, Дилън и Лорън по продължението на тази история и да видим как Колин изстрелва вече блестящото си представяне, в ‘The Batman’, до нови висоти.”

Изявление на Лефранк:

“От много време съм фен на света на Батман, а филмът на Мат е толкова въздействащо и силно влизане в сюжета. Развълнуван съм, че ще имам възможност да създавам истории за Готъм, а какво по-добре извинение, от това, да насоча вътрешния си злодей, за да разкаже той историята на Пингвина? Развълнуван съм, че ще работя с Колин, Мат, Дилън, 6th & Idaho, Warners и HBO Max.”

 Изявление на Фарел:

  “Светът, който Мат Рийвс създаде, посредством ‘The Batman’, е чудесно начало на по-задълбоченото вникване в един друг персонаж, този на Озуолд Кобълпот. Не мога да съм по-развълнуван от факта, че имам възможност да продължим изследването на Оз и как той се издига и превръща в Пингвина. Ще го пуснем отново по улиците на Готъм, за да създадем малко лудница.”

  Какъв ще е сюжетът на 'The Penguin'?
  
 Този сериал ще е едно уникално приключение из живота на Озуолд Кобълпот, защото всички знаем, че зад всеки злодей се крие неговата история. Как е станал Пингвинът? Какви са неговите желания и терзания? Предстои да разберем!

Публикувано на 14.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации