Снимка за 'Tokyo Vice': Официален трейлър на сериала!

'Tokyo Vice': Официален трейлър на сериала!

 Както вече знаете, сериалът с участието на Кен Уатанабе, ‘Tokyo Vice’, ще се появи на бял свят съвсем скоро - на 7ми април. За това, не  е изненада, че от HBO Max решиха да ни подготвят с трейлър на сериала, който можете да гледате по-долу. 

 Какъв е сюжетът на ‘Tokyo Vice’? 

 До някаква степен сериалът е вдъхновен от американски журналист Джейк Аделщайн и неговите наблюдения, от първа ръка, върху полицията на Токио. Криминалната драма е снимана в Токио и улавя ежедневието на Аделщайн в неоновите подземия на града в края на 90те години, където нищо и никой не е онова, което изглежда на пръв поглед. 

 Уатанабе ще влезе в ролята на Хирото Катагири, детектив от частите за справяне с организираната престъпност към полицията в Токио. Освен ченге, Хирото е и бащина фигура за Джейк, той се опитва да го преведе по пътя на тънката и често незабележима линия между полицията и светът на организираната престъпност. 

 Кой актьори ще участват в ‘Tokyo Vice’? 

 В продукцията ще вземат участие: Рейчъл Келър, Ела Румпф, Ринко Кикучи, Хидеаки Ито, Шоу Касаматцу, Томохиса Ямашита, Шун Сугата, Масато Хагивара, Аюми Танида и Косуке Тойохара. 

 Какъв е продуцентският състав на ‘Tokyo Vice’? 

 Сценарист и създател на сериала Роджърс. Директор ще е Майкъл Манн. 

 Роджърс е в ролята на изпълнителен продуцент, заедно с Майкъл Манн, Аделщайн, Елгорт, Уатанабе, Алан Поу, Емили Сайнес, Брат Кейн, Дъстин Кретон, Кайо Вашио и Джон Лешър. 

 Нека отново уточним, премиерната дата е 7-ми април, когато ще излязат три епизода, последвани от 2 епизода излизащи всеки четвъртък и така от големия финал на 28-ми април

Трейлър:



Публикувано на 15.03.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Tokyo Vice

Журналист, който работи в Токио, започва да разнищва историята на един от най-големите престъпници в града. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации