Снимка за 'Закрилникът': Ще бъде ли подновен сериалът?

'Закрилникът': Ще бъде ли подновен сериалът?

 CBS поднови хитовата драма “The Equalizer”, с участието на Куин Латифа, за трети и четвърти сезон. 

 Подновяването на продукцията за два сезона е отражение на успеха, който тя пожъна. Сериалът се възкачи на първата позиция в неделната класация, а средната гледаемост е 9.46 милиона зрителя. До днешна дата, шоуто е събрало на 1.2 милиона потенциални впечатления от социалните медии, според CBS. От продукцията очакваха подновяването и не се забавиха с назначаването на нови шоурънъри - Джозеф Уилсън и Адам Глас, който ще работят рамо до рамо с разработчиците на сериала - Андрю Марлов и Тери Еда Милър. 

 Изявление на Том Шърман, изпълнителен вицепрезидент в CBS Entertainment: 

 “’The Equalier’ продължава да нанася силни удари в неделните вечери и ние сме развълнувани, че отново ще го има за още два сезона. Успехът на сериала се дължи на съвкупност от части - невероятният актьорски състав воден от Куин Латифа, плюс изключителния творчески екип, който продължи да развива невероятната си история със завладяващ микс от ежедневна справедливост, семейни отношения и проблеми от реални живот, с които публиката се свързва и резонира.” 

 Куин Латифа обяви подновяване, за първи път, в интервю в четвъртък по CBS Mornings. Тя разказа за своя герой, който “иска да използва своите умения за всеки мъж, ако искате, или всяка жена” и за вярването на шоуто във важността на това “да вземем теми, които са били премахнати от заглавията и да се справим с тях.” 

 Какъв е актьорският състав на “The Equializer”? 

 Всяка история има нужда повече от двама герои. Това са другите звезди, които участват в сериала: Лорейн Тусайнт, Тори Китълс, Адам Голдбърг, Лиза Лапира и Лая Хайес. 

 Какъв е продуцентският състав на “The Equalizer”? 

 Изпълнителни продуценти на сериала са: Уилсън, Глас, Марлоу, Милър, Дана Оуенс (Куин Латифа), Джон Дейвис, Джон Фокс и Дебра Мартин Чейс. Освен изброените, към екипът се присъединяват и създателите на сериала - Ричард Линдхайм, Шаким Компере и Джоусеф Уилсън. “The Equalizer” е продуциран от Universal Television, фракция на Universal Studio Group, в колаборация със CBS Studios. 

 ‘The Equalizer’ се включва в клуба на вече подновените драми от CBS, които до момента са: ‘Blue Bloods’, ‘CSI: Vegas, NCIS’, ‘NCIS: Hawai’i’, ‘NCIS: Los Angeles’, ‘S.W.A.T’. И комедиите: ‘Bob ♥ Abishola’, ‘Ghosts’, ‘The Neighborhood’ и ‘Young Sheldon’. 

Публикувано на 07.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Закрилникът (The Equalizer)

Мъж, който твърдо вярва, че е оставил своето мистериозно минало зад себе си, не може да не се намеси, когато среща младо момиче под контрола на група руски гангстери. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации