Снимка за 'Walker': Lindsay Morgan се оттегля от продукцията!

'Walker': Lindsay Morgan се оттегля от продукцията!

 Имаме шокиращи новини за феновете на 'Walker'! Актрисата Linsay Morgan, в ролята на Micki Ramirez, е решила да се оттегли от продукцията на CBS. Ще можем да се порадваме на актрисата и през втория сезон на сериала, а самият епизод в, който тя ще напусне шоуто - още не е факт. Цялата ситуация е изненадваща, но изявленията и на актрисата, и на продуцентите, ни навеждат на мисълта, че се случва нещо голямо в личния живот на Linsay, на което такъв сериозен ангажимент, като ролята в този сериал, би попречило. 

 Ето го и официалното изявление на актрисата:

 "След много задълбочени размисли и интроспекция, взех, трудното, решение да се оттегля от ролята си като Mickie Ramirez в сериала 'Walker', причините са лични и съм изключително благодарна както на продуцентите, така и на CBS Studios, и на 'The CW', че ми позволиха да се оттегля. Възможността да играя Micki наистина беше благословия, както и тази да работя с изключителния актьорски каст и продуцентски екип на сериала. Моля ви, бъдете сигурни, че ще продължа да подкрепям моете телевизионно семейство и им пожелавам всичко най-хубаво!"

 Сърцераздирателни думи, но и тези на продуцентите по нищо не отстъпват. Всички те изразиха разочарованието си от това, че ще загубят Lindsay като актриса, но и 'и пожелаха светло бъдеще. Всички, стоящи зад продукцията, описват Lindsay, не само като страхотен професионалист, но и като такъв човек. 

 Само можем да се усмихваме на толкова чистосърдечни отношения и да пожелаеем на Linsay Morgan попътен вятър в новите 'и начинания!

 Сега сядайте и пускайте 'Walker', защото Mickie все още е тук, нека използваме момента да се порадваме на талантливата актриса и нейния завладяващ персонаж!

Публикувано на 04.11.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Walker

Баща вдовец се завръща в Остин след една година отсъствие, той прави опити да възстанови връзката с децата си, да навигира сблъсъците в семейството и да намери общ език с новия си партньор, освен всичко това, вдовецът започва да има силни съмнения късаещи смъртта на съпругата му. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации