Снимка за Браян Тий напуска 'Лекарите от Чикаго' след 8 сезона.

Браян Тий напуска 'Лекарите от Чикаго' след 8 сезона.

Звездата на 'Chicago Med' Браян Тий напуска сериала след 8 сезона. Това ще се случи в 9-тия епизод на сезона, който ще излезе на 7-ми декември и е със заглавие 'Could Be The Start Of Something New'. Той ще се завърне, обаче по друг начин в епизод 16-ти - ще го режисира.

Решението беше на Тий, да остави своята роля, след като 6-годишния му договор изтече. Той иска да прекарва повече време със семейството си - дъщеря му Маделин и съпругата му Майрели Тейлър, както и да преследва нови възможности не само като актьор, ами като режисьор и продуцент.

'Да играя доктор Итън Чой в 'Chicago Med' беше истински дар и благословия. Изключително съм благодарен на феновете и на колегите си, тези пред камерата и тези зад нея. Благодаря специално на Дик Уолф, NBC и Universal Television за това, че ме избраха', каза Тий в ексклузивно интервю. 'Каквото сме планирали за края на др. Чой е перфектно за героя му и сме сигурни, че феновете ще са доволни. Ще е смесица между новия Итън и стария. Пригответе се, 9-ти епизод ще е невероятен', допълни той.

Тий започна своята кариера в Холивуд с ролите на азиатски злодеи. Всъщност преди да получи ролята на Чой, той се появява в 'Chicago P.D.' през 2015-та в един епизод, където играе именно такава роля.

Браян е горд с всеки от героите, на които е вдъхнал живот, защото всеки един от тях е бил още една стъпка към др. Чой, ветеран и успешен доктор от азиатски произход. Ролята превзема неговата кариера и помага за репрезентацията на азиатското общество в Холивуд.

'Мислил съм много за това какво Чой репрезентира. В началото ролите, които получавах, бяха все еднакви и стереотипни. Истинско клише. Нямам нищо против това, все пак ми помогна да изградя кариера и да мина на следващото ниво. Итън Чой за първи път ми даде възможността да изиграя протагонист и съм щастлив, че поне малко промених всичко не само за себе си, ами и за всички азиатски американци. Това да съм азиатец в главна роля си беше само по себе си постижение.'

В предишния сезон Тий се появи само в 8 от 22-те епизода на 'Med', защото бе приел роля в 'Expats' на Amazon, където си партнира с Никол Кидман и режисьора Лулу Уанг. Сериалът, чието действие се развива в Хонг Конг, разказва за международно общество, което заживява заедно след семейна трагедия, която ги принуждава.

'Това е огромна работа. Все още не мога да повярвам', сподели Тий. Новият му проект ще излезе през 2023-та. 'Лулу Уанг е гениална. Тя е създала група сценаристи, която се състои само от азиатски жени, които най-накрая могат да разкажат история, и нейното режисиране е също невероятно. Бях също така изключително щастлив да работя с легендарната Никол Киндман.'

Когато др. Чой се появи в премиерата на 8-ми сезон, той преживяваше смъртта на баща си и видяхме още как той и Ейприл изненадващо се сблъскаха. Дали може да очакваме щастлив край за двойката?

'Дали е съвпадение, че тя се завърна, а аз си тръгвам? Не знам. Знам, че зрителите се опитват да отгатнат какво ще стане с нашата връзка. Мисля, че тя беше страхотна, вдъхновяваща и много драматична. За мен е много хубаво да ги видя отново заедно. Истинска благословия е, че върнаха героя и, за да помогне с напускането на Итън. Чувствам се доволен и удовлетворен с историята на героя си след цели 8 сезона.'

Тий допълни, че се надява др. Чой да бъде запомнен със своя силен морален компас, който е водил фенове и пациенти. Той винаги правеше всичко възможно да спечели доверието на пациентите и да се грижи за тях възможно най-добре. Това е наследството, което той иска да остави след себе си. Актьорът не отговори категорично дали е възможно героят му да умре, но предвид че е някой, който не обича да се сбогува, е по-вероятно вратата да остане отворена за евентуално завръщане. 

Публикувано на 14.10.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Лекарите от Чикаго (Chicago Med)

Най-добрия лекарски екип в Чикаго! Отиваме заедно със смелите лекари, сестри и персонал в тяхното отделение. Те спасяват животите на хората всеки ден, като трябва постоянно да навигират своите собствени връзки, емоции и отношения. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации