Снимка за 'Indiana Jones 5' - официално заглавие, трейлър и невиждани досега снимки!

'Indiana Jones 5' - официално заглавие, трейлър и невиждани досега снимки!

Disney и Lucasfilm днес зарадваха феновете с множество разкрития за предстоящата пета част на поредицата за Индиана Джоунс. Филмът ще излезе на 30-ти юни 2023-та година и ще бъде озаглавен 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. Можете също така да намерите официалния трейлър долу и снимки в галерията.

Детайлите около сюжета все още не са обсъждани официално, но знаем най-важното - Харисън Форд е обратно в ролята на легендарния герой и археолог Индиана Джоунс. Участват още Фийби Уолър-Бридж, Антонио Бандерас, Джон Райс-Дейвис, Шайнет Рене Уилсън, Томас Кречман, Тоби Джоунс, Бойд Холбруук, Оливър Ричтърс, Итън Изидор и Мадс Микелсен. Режисьор е Джеймс Манголд, който ни е известен от продукциите си 'Ford v Ferrari' и 'Logan'.

Манголд, Уолър-Бридж и Катлийн Кенеди бяха първите, които намекнаха за предстоящия нов филм и Форд изглеждаше много емоционален. 'Изключително горд съм да споделя, че ще е фантастичен, и тя е една от причините', каза той като посочи към Уолър-Бридж.

'Филмите за Индиана Джоунс са за мистерия и приключения, но също така и са сърдечни. И съм толкова щастлив, че можем да споделим една човешка история, заедно с всичко останало', продължи той.

Форд по-късно допълни, че това ще е последният филм от поредицата, като обеща, че няма да ни разочарова.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' е написан от Джез Бътъруърт, Джон-Хенри Бътъруърт и Манголд. Катлийн Кенеди, Франк Маршел и Саймън Емануел продуцират, заедно със Стивън Спилбърг и Джорд Лукас като изпълнителни продуценти. Композитор ще е отново Джон Уилямс, който работеше по 'Raiders of the Lost Ark' през 1981-ва.

Гледайте трейлъра долу и не забравяйте да проверите галерията и да се насладите на първия официален постър на продукцията.


'Indiana Jones 5' - първи снимки.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 05.12.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации