Снимка за 'That '90s Show' - премиерна дата и тийзър!

'That '90s Show' - премиерна дата и тийзър!

Netflix обяви премиерна дата за продължението на хитовия ситком 'That '70s Show' - 'That '90s Show' ще дебютира на 19-ти януари 2023-та година! Също така имахме щастието да видим първия тийзър трейлър, който включва завръщането на Дебра Джо Руп и Къртууд Смит, като обичаните баба и дядо Кити и Ред и нова група тийнейджъри.

Действието в спиноф-а се развива през 1995-та година и Леа Форман (Кали Хаверда) иска да изживее няколко приключения сама, по-вълнуващ живот или поне най-добър приятел, който да не е баща и. Тя пристига в Пойнт Плейс, за да посети баба си и дядо си, Ред и Кити, и там открива точно това, което е търсила. Запознава се с бунтарката Гуен (Ашли Афдерхайде), брат и Нейт (Максуел Ейсии Донован), умното му гадже Ники (Сам Морелос), саркастичния Ози (Рейн Дой) и чаровния Джей (Мейс Коронел). Леа осъзнава, че може да премине през същите приключение и вълнения, точно както родителите и преди толкова много години. Къщата отново е пълна с тийнейджъри, Кити е щастлива да приветства новото поколение, а Ред си е... Ред.

Новата мулти-камерната комедия е в ръцете на създателите на оригинала - Грег Мътлър, Бони Търнър и Тени Търнър, както и този път дъщеря им Линдзи Търнър. Четиримата също така продуцират, заедно с Руп, Смит и още Марси Карси и Том Уърнър. 

Можете да гледате тийзъра долу.



Публикувано на 30.11.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации