Снимка за 4-тият сезон на 'Mayans M.C.' получава премиерна дата!

4-тият сезон на 'Mayans M.C.' получава премиерна дата!

FX определи кога ще е премиерната дата на 4-тия сезон на криминалната драма 'Mayans M.C.'  и обяви, че тя ще се завърне с първите два епизода един след друг на 19-ти април 2022 година. Часът ще бъде 22, американско източно време, а всичките нови епизоди ще излязат на следващия ден на платформата Hulu.

Сериалът е създаден от Кърт Сътър и Елджин Джеймс, започва през 2018 година и се радва на успех и верни фенове, като събитията в него се случват две години след тези в 'Sons of Anarchy' и действието се развива в измисления град Санто Падре на границата между Калифорния и Мексико.

Той проследява живота на Езекиел 'EZ' Рейес (Джей Ди Пардо), член на Mayans M.C. Някога е бил златното момче, живеейки Американската мечта, а сега заедно с брат си Ейнджъл (Клейтън Карденас) и другите от M.C. се сблъсква с множество проблеми и опасности в лицето на другите картели в града. Междувременно Езекиел и Ейнджъл все повече се отдалечават от баща си Фелипе (Едуард Джеймс Олмас) след неговото предателство.

Дани Пино, Карла Барата, Майкъл Ирби, Раул Макс Тружило, Ричард Кабрал, Емилио Ривера, Сара Болгър, Франки Лоял, Джоузеф Лусеро и Винсент Варгас също участват в сериала, във второстепенни роли. 

4-тият сезон, който ще се състои общо от 10 епизода, е продуциран от 20th Television и FX Productions, заедно с Джеймс, Сътър и Хилтън Смит като изпълнителни продуценти.

Публикувано на 10.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Mayans M.C.

Сериалът проследява историята на Езекиел Рейес, златното момче на Mayan M.C., което тъкмо е излязло от затвора и трябва отново да навлезе в света на опасностите, който преди е бил е негов дом - малко градче на границата между Мексико и Калифорния, където той трябва да създаде новата си самоличност, за да се скрие от закона. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации