Снимка за Кастът на 'Манифест' празнуват завръщането си!

Кастът на 'Манифест' празнуват завръщането си!

'Manifest' започва втория си живот на платформата Netflix. Създателят на шоуто и актьорите, стоящи зад бившата NBC драма, празнуваха завръщането си на екран, след като започнаха продукцията на 4-тия и последен сезон на сериала.

'И НИЕ СМЕ ОТНОВО ТУК', туитна режисьора Джеф Рейк преди няколко дни.

Друга звезда, която празнува, е актьорът Дж. Р. Рамирез, който постна свое селфи в инстаграм, в своята роля на Джаред Васкез, и изрази своето щастие за това, че могат да продължат историята от там, докъдето са стигнали. Той благодари на отдадените си колеги и на феновете за тяхната огромна подкрепа и за това, че са направили 4-тия сезон възможен.

'Manifest' беше прекратен след 3 сезона по NBC, които наскоро решиха да прекратят доста от своите продукции, включително 'Debris', 'Zoey's Extraordinary Playlist' и 'Good Girls'. За щастие на феновете, Netflix се съгласиха да приютят сериала за още един сезон, за да може историята да бъде завършена подобаващо.

Сериалът дебютира през септември 2018 година и разказва за полет 828, който след турбуленция се приземява успешно... Облекчението на пътниците не трае дълго, след като те виждат, че откакто са се качили на самолета са изминали пет години и всичките им близки и приятели ги мислят за отдавна загинали. Те са изгубили надежда и са продължили напред. Изправени пред невъзможното, те получават втори шанс и се опитват да разгадаят мистерията около полета и събитията, случили се след него.

Звездата Джош Далас сподели туита на Рейк, за да изрази своето собствено удовлетворение. Мат Лонг, който играе ролята на Зик, също сподели снимка в своя инстаграм профил.

В сериала участват още Мелиса Роксбърг, Луна Блейс, Джак Месина и Парвийн Каур.

Публикувано на 22.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации