Снимка за 'Снеговалеж': Краят наближава! Сериалът е подновен за шести сезон!

'Снеговалеж': Краят наближава! Сериалът е подновен за шести сезон!

 Краят на сагата “Snowfall” се вижда на хоризонта. Драмата на FX и Джон Сингълтън бе подновена за шести и последен сезон.

 Подновяването на сериала идва по средата на пети сезон, който е и провъзгласен за най-гледания сезон, на драмата, до момента.

 Изявление на Ник Град, Президент на Original Programming:

“FX за първи път си партнира с директора/сценарист Джон Сингълтън и останалата част от творческия екип преди 6 години, когато заедно започнаха да преследваме амбициозната идея за създаването на тази вдъхновяваща драма, която изследва крек епидемията в ранните 80 години. Днес, когато петият сезон на “Snowfall” достига нови величини, няма второ мнение, че сериалът се е превърнал в една от класическите драми на FX. Развълнувани сме да поръчаме шести сезон, който ще даде свобода на Дейв Андрон, Уолтър Мозли и останалите продуценти, да доведат “Snowfall” да неговия грандиозен финал, показвайки гения на всички замесени, от невероятния актьорски състав, начело с Дамсън Идрис, до сценаристите, директорите, артистите и екипа. ”

 Изявление на Дейв Андрон:

 “За да разкажем история, която си заслужава, с креативни директори, на които се възхищаваш и уважаваш, в мрежа, която те подкрепя по пътя и ти позволява да правиш нещата по своя начин. Това е сбъдната мечта. Толкова съм благодарна на всички от  FX, като започнем от Джон Ландграф и продължим с цялото семейство на “Snowfall”, че ни помогнаха да стигнем до тук. Само ако можеше Джон Сингълтън да е с нас до края.”

 Какво се случи до сега в пети сезон на “Snowfall”?

 В изминалия сезон, бяхме в горещото лято на 1986-та година. Франклин Сейнт и цялото му семейство са по-богати от колкото някога са си мечтали. Точно на ръба са да постигнат всичко, което някога са искали, но ето, че земята под краката им почва да се разпада.

 Внезапната и трагична смърт на баскетболната звезда Лен Биас оглавява първа страница на новините за кокаиновата епидемия, мишената, както на демократите, така и на републиканците. Законът е готов да използва всякакви средства, за да се изправи срещу тази епидемия, създавайки нова организирана група за борба с уличния вандализъм. Служителите на реда са решени да използват сила, ако това е единственият начин да се справят с епидемията. Улиците на Лос Анджелис никога не са били толкова опасни, докато фамилията Сейнт използва, както полицията, така и враждуващите банди. Най-голямата заплаха за тяхното семейство е собствената им алчност и его, които не могат да преглътнат за нищо на света.

 Изявление на Идрис, актьор и продуцент в “Snowfall”:

 “Не мога да си представя да разкажем тази история някъде другаде, а не във FX. Много съм горд от историята, която всички ни изградихме. Особено за въздействието, което сериалът имаше върху културата. Много рязко телевизионен сериал достига до шести сезон, когато ще каем сбогом на Франклин Сейнт. Това последно сбогом със сигурност ще е сърцераздирателно, но семейството и приятелствата, които изградих ще останат за цял живот. Знам, че Джон Сингълтън ни гледа отгоре и ни се усмихва.” 

 Какъв е продуцентският състав на “Snowfall”?

 Сериалът е създаден от Сингълтън, Ерик Амадио и Дейв Андрон. Изпълнителни продуценти на продукцията са: Сингълтън, Андрон, Томас Шламе, Амадио, Майкъл Лондон, Тревър Енгелсън, Леонард Чанг, Уолтър Мозли и Джули Дежои. Идрис също е изпълнителен продуцент. Андрон е шоурънър. Сериалът е продуциран от FX Productions.


Публикувано на 10.04.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Снеговалеж (Snowfall)

"Снеговалеж“ е криминална драма, която проследява зората на крак кокаиновата епидемия и невероятното въздействие, което има тя върху културата на града. Сериалът показва историите на няколко различни герои, които се пресичат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации