Снимка за 'A Million Little Things' - подновен за 5-ти сезон!

'A Million Little Things' - подновен за 5-ти сезон!

ABC подновиха драмата 'A Million Little Things' за нов 5-ти сезон! Не е ясно все още дали това ще е последният сезон на сериала, но се носят доста такива слухове.

В сериала участват Дейвид Джюнтоли, Романи Малко, Алисън Милър, Кристина Моузес, Грейс Парк и Джеймс Роди Родригез. В момента много шоута са под въпрос и всички са в напрежение, тъй като повечето студиа правят съкращения и се опитват да намалят заплащането на замесените. 

ABC помоли креативния екип на AMLT да не пишат финала на 4-тия сезон като цялостен финал на сериала, което доста е разпалило чувствата. Ще видим финала на 4-ти сезон на 18-ти май, а той носи заглавието 'За всеки случай'. Създателят на сериала Ди Джей Наш сподели, че ако драмата не беше подновена за 5-ти сезон, тя нямаше да има подходящ истински край.

'A Million Little Things' е високо ценен сериал, който говори за важни теми като психическото здраве. Рейтингите му са относително добри на различните програми и платформи. Историята се върти около група близки приятели от Бостън, които са мотивирани да живеят животите си на пълни обороти, след като смъртта на техен общ приятел ги шокира.

Наш е създател и изпълнителен продуцент, заедно с Аарон Каплан, Браян Моревиц и Терънс Коли като продуценти, а Джоанна Кернс е режисьор. 

Във финала на 4-ти сезон връзката на Маги и Гари отново е подложена на изпитания, Ром прави голяма жертва, Тео търси помощ от майка си, а Еди научава шокираща тайна за Анна.

Публикувано на 15.05.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
A Million Little Things

Проследява живота на група приятели от Бостън, които се събират поради неочаквани обстоятелства. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации