Снимка за 'The Goldbergs': Сериалът е подновен за 10-ти сезон!

'The Goldbergs': Сериалът е подновен за 10-ти сезон!

 Някои комедии са просто вечни и “The Goldbergs“ следва тази максима с пълна сила. Въпреки, че сериалът достигна своя епизод номер 200, от ABC нямат планове да се отказват от продукцията и я подновиха за 10-ти сезон!

 С това подновяване сериалът, дето на Адам Голдбърг и Sony Pictures TV, се превръща в най-дълго излъчвана комедия, която е действаща в момента.

 Ако ни следите, знаете, че това подновяване не е голяма изненада, имайки предвид, че още през март от ABC сключиха нова сделка със звездата и изпълнителен продуцент Уенди Маклендън-Кови, за продължаване на комедийния сериал. Любими актьори също преподписаха договорите си, сред които са: Шон Джамброун, Трой Джентиле и Хейли Орантиа. Те ще продължат да играят, заедно с Сам Ларнър, който беше повишен в постоянен персонаж, още в пети сезон.

 Подновяването идва и след като Sony TV сключи нови сделки с изпълнителните продуцент Алекс Барноу и Крис Бишоп, за продължаването на ролята им, като шоурънъри.

 В новия сезон, в епицентъра на събитията ще е добре познатото ни комедийно семейство, което се опитва да се справи с предизвикателствата пред себе си, успехите, провалите, неочакваните обрати и хаоса, който ги заобикаля в ерата на Рейгън. През последните 13 месеца, от продукцията загубиха актьорите Джордж Сегал, който почина през март, 2021г., заради усложнения след операция за поставяне на байпас и Джеф Гарлин, който напусна през декември, заради множеството обвинения от колегите си и разследване от страна на човешки ресурси.

 “The Goldbergs” откриха настоящия си, девети, сезон с трибют към Албър Соломон, персонажът изигран от Сегал.

 Сериалът е продуциран от Happy Madison и Dough Robinson Productions, в партньорство със Sony Pictures Television. Дъг Робинсън, Барноу, Бишоп, Анет Дейвид, Майк Сиковитц, Дейвид Гуарасцио и Маклендън-Кони са изпълнителни продуценти.

 Какво се случи в последния епизод на “The Goldbergs”?

 В тазседмичния епизод на комедийния сериал, Бевърли реши да се присъедини към Адам и Бреа в тяхната ваканция в Маями, през която трябва да се погрижат за притежанията на Поп. През това време, радостта на Бари бързо преминава, след като Ерика се превръща в градски герои, след като спасява мъж от задавяне в хранителния кът на мол.

 От ABC подновиха не само този сериал, но и “Grey’s Anathomy”, “Station 19”, “Abbott Elementary”, “The Rookie” и “The Good Doctor.”


Публикувано на 22.04.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Goldbergs

Действието в шоуто се развива в Дженкинтаун, Пенсилвания през 80-те години и проследява живота на семейство на име Голдбъргс. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации