Снимка за 'Better Things': Премиерна дата за петия сезон на 'Better Things'!

'Better Things': Премиерна дата за петия сезон на 'Better Things'!

 Днес FX обяви официалната премиерна дата за края на сериала ‘Better Things.’ Комедията, създадена от Памела Адлън, ще излъчи финалният си пети сезон 28-ми февруари, 2022 година и ще бъде стриймван на платформата Hulu.

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Продукцията на FX разказв за живота на Сам Фокс, самотна майка, която е отдадена не само на трите си дъщери, но и на своята блестяща холивудска кариера. Сериалът разглежда множеството трудности с, които се сблъсква Сам, отглеждайки трите си тийнейджърки, сблъсквайки се с предизвикателствата по избрания си кариерен път и нарастващите белези за остаряването на майка ‘и, както и нейните собствени. Всеки от женските персонажи в сериала тръгва по свой собствен път, прави си лична самооценка, учи се от грешките си и намират своято собствена посока в живота.

 Chairman John Landgraf от FX даде следното изявление по повод финала на сериала:

 “Въпреки, че да презентираме финала на шедьовъра, който Памела създаде, оставя горчив привкус у нас, ние все пак обожаваме предстоящия сезон и мислим, че феновете ще обикнат новите епизоди колкото нас. Поднасяме своите благодарности към Памела, невероятният актьорски състав, екипът и всички, които направиха ‘Better Things’ реалност, слагайки удивителен знак на този брилянтен, оригинален и човешки сериал.”

an exclamation point on this brilliant, original, radically humanistic series.”

 Алдон вече е номинирана два пъти за награда ‘Еми’, по повод сериала ‘Better Things’, който спечели и Peabody Award през 2016, и получи номинации за WGA, Critics Choice Awards и други.

 Какъв ще е актьорският състав за пети сезон?

  Следните звезди ще се появят като гости в сериала: Lena Waithe, Ron Cephas Jones, Danny Trejo, Marty Krofft, Clive Russell, Casey Wilson, Rainbow Sun Francks, Angela Kinsey, Kevin Michael Richardson, Nelson Lee, Lennon Parham и Usman Ally.

 Изброените ще се присъединят към вече познатите ни Mikey Madison, Hannah Riley и Olivia Edward, в ролята на дъщерите на Сам и Celia Imrie в ролята на нейната майка.


Публикувано на 19.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Better Things

Актриса отглежда своите три дъщери, опитвайки се да балансира между работата си в Холивуд и задълженията на самотен родител . Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации