Снимка за 'Бул': Правната драма приключва с шести сезон!

'Бул': Правната драма приключва с шести сезон!

 Правната драма на CBS - ‘Bull’ върви към своя края. Звездата на сериала, Майкъл Уедърли, направи изявление в Twitter, с което обяви, че продукцията ще завърши с шестия си сезон. Все още остават 12 епизода от него, като финалния, както за сезона, така и за сериала, се очаква да излезе през месец май. 

 Изявлението на CBS: 

 “За тези шест сезона, сериалът ‘Bull’ се доказана, като победител в класациите, даващ нов поглед върху съдебния процес, такъв, който не е виждан до сега. Искаме да благодарим на талантливите ни актьори, Майкъл Уедърли, Дженева Кар, Яра Мартинец, Джейми Кирчнер, Кристофър Джаксън, Макензи Механ, невероятни креативен екип, воден от Катрин Прайз и Никол Милард, както и на всички о продуцентския състав, които работиха здраво, за да създадат тези иновативни истории. Благодарим и на лоялните си зрители и нямаме търпение да ги зарадваме с няколко последни епизода, изпълнени с хумор, интелигентност и обрати, които направиха драмата любима на феновете.” 

 Този сериал бе едно невероятно приключение. Със сигурност звездата от NCIS - Уедърли, допринесе много за върховия рейтинг на сериала. Вече шест сезона този сериал има солидна публика, която следи всеки нов епизод. 

 За съжаление Уедърли се превърна озова в центъра на обвинения свързани със сексуален тормоз, подадени от Елиза Душку, бивша звезда в сериала.  

 Какъв е сюжетът на сериала? 

 Сериалът проследява историята на фирма, която консултира заседателите, ръководена от Джейсън Бул, психолог и експерт в областта на съдебните дела. 

 Обръщението на Уедърли в Twitter: 

 “За мен бе привилегия да играя доктор Джейсън Бул, следи 6 сезон невероятни истории, реших, че е време да намеря ново предизвикателство, за себе си и да доведа историята за Бул до финал. Беше чест да работя с толкова талантлив епик, актьори, сценаристи и продуценти, които помогнаха в създаването на тази правна драма. Следете за големия финал на сериала.” 


 Сега единствена можем да тръпнем в очакване за заветни финал! 

Публикувано на 20.01.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Бул (Bull)

Брилянтен и чаровен, др. Бул е велик кукловод, който комбинира психология, човешка интуиция и високо-технологични дати, за да научи какво се случва в главата на съдебните заседатели, адвокатите, свидетелите и обвиняемите. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации