Снимка за CBS поднови 'Ghosts', 'The Neighborhood' и 'Bob ♥ Abishola'!

CBS поднови 'Ghosts', 'The Neighborhood' и 'Bob ♥ Abishola'!

 Няма как да отречем, че CBS имат подход, особено що се отнася до комедийните. За втора поредна година те започват с подновявания на понеделнишките комедии “The Neighborhood” и “Bob ♥ Abishola”, които ще имат своите пети и четвърти сезон. Тази година, към това великолепно дуо, се присъединява и “заекът” на CBS –  “Ghosts”, който получи ранно подновяване за втори сезон.

 Добавете и предстоящия шести сезон на "Young Sheldon" и ще получите печеливша формула, с която CBS подсигурява най-приоритетните си комедии, които са и най-гледаните по телевизията, за пореден сезон: #1 Young Sheldon, #2 Ghosts, #3 The Neighborhood and #4 Bob ♥ Abishola.

  Понеделник ще е успешен, но какво се случва с комедиите на Вторник? “B Positive” и “United States of Al” ще се завърнат за втори сезони, но малко по-късно, през годината, от очакваното. Двата сериала са създадени от изпълнителния продуцент на "Young Sheldon" – Чък Лори. Очакваше се да излязат по-рано през годината, но и двата сериала претърпяха промени, които ги забавиха. При "United States of Al" проблемът идва от това, че историята му се базира на събития в наши дни, които изменят хода си, или с други думи – изтеглянето на американските военни сили от Афганистан промени сюжетната линия на сериала. "B Positive", от своя страна, претърпя мащабни творчески промени, но вярваме, че ще са за добро.

 CBS не са се погрижили само за комедийната си програма. Новата година, за тях, идва  и с решението за подновяването на "CSI: Vegas", за втори сезон, което е лека изненада, имайки предвид, че сериала бе замислен като едносезонен. Някои получават продължение, а други вървят към своя край, като "Bull", който ще приключи със своя шести сезон. Очакваме и ранно подновяване на други хитови продукции, на CBS, като франчайзите на “FBI” и “NCIS”, “The Equalizer” и може би “Blue Bloods”, “S.W.A.T” и “Magnum P.I”.

 Кели Кал, президент на CBS Entertainment:

 “Развълнувани сме да върнем четири от най-гледаните ни комедии, за техния следващ сезон. Също така, горд съм от невероятния екип, който поддържа лидерската позиция на CBS в комедията. Джо Порт и Джо Уизмант, заедно със страхотния ни каст и изключителни сценаристи, свършиха страхотна работа в адаптирането на “Ghosts” за американската публика, правейки го нещо тяхно. Тази интелигентна и очарователна продукция достига, както до нови творчески върхове, така и до много нова публика, всяка седмица.”

  Какъв е сюжетът на “Ghosts”?

 Сериалът е базиран на британския формат и е нещо ново за CBS. Странна еднокамерна комедия за възрастни. Със сигурност това се очертава да е най-добрия комедиен дебют, за тази година, защото виждаме много класически знаци, от старите, хитови, телевизионни комедии, които не сме виждали от известно време. Шоуто бързо се превърна в най-скоростно разрастващата се комедия, увеличавайки, непрекъснато, публиката си. Не е изненада, че е и номер 1 в класациите и на Paramount +.

 Нека се завърнем, за момент, към “The Neighborhood”, който в момента генерира, средно, 6.46 милиона гледания и “Bob ♥ Abishola” с цели 6.6 милиона. Ще ги използва за сравнение с ‘Ghosts’, който със сигурност води класацията със своите 8.06 милиона гледания. Това е с 2 милиона повече от гореспоменатите комедии, но нека забравяме, че и “The Neighborhood”, и “Bob ♥ Abishola” получават по-голяма част от гледанията си от чернокожите домакинства, защото те се превърнаха в хит сред тях.

 Какви са продуцентският и актьорскят състав на “Ghosts”, “The Neighborhood” и “Bob ♥ Abishola”?

 “Ghosts”

 Актьорски състав: Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Brandon Scott Jones, Richie Moriarty, Danielle Pinnock, Asher Grodman, Román Zaragoza, Sheila Carrasco, Rebecca Wisocky и Devan Chandler Long. 

 Продуцентски състав: Изпълнителни продуценти са Joe Port и Joe Wiseman, Mathew Baynton, Jim Howick, Simon Farnaby, Laurence Rickard, Ben Willbond, Martha Howe-Douglas, Alison Carpenter, Debra Hayward, Alison Owen (Monumental Television) и Angie Stephenson (BBC Studios). Сериалът е продуциран от CBS Studios, в партньорство с Lionsgate Television и BBC. Сериалът е базиран на формата на BBC Studios, които са и негови дистрибутори. 

 “The Neighborhood”

 Актьорски състав: Cedric the Entertainer, Max Greenfield, Beth Behrs, Tichina Arnold, Sheaun McKinney, Marcel Spears и Hank Greenspan.

 Продуцентски състав: Изпълнителни продуценти са Meg DeLoatch, Aaron Kaplan, Wendi Trilling, Cedric the Entertainer и Eric Rhone Сериалът е продуциран от CBS Studios.

 “Bob ♥ Abishola”

 Актьорски състав: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Matt Jones, Maribeth Monroe, Vernee Watson, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Travis Wolfe, Jr., Gina Yashere, Bayo Akinfemi и Anthony Okungbowa. 

 Продуцентски състав:  Изпълнителни продуценти са Chuck Lorre и Al Higgins. Gina Yashere също изпълнителен продуцент и сценарист. Сериалът е продуциран отChuck Lorre Productions, Inc., в колаборация с Warner Bros. Television. 


Публикувано на 25.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации