Снимка за 'United States of Al': Промяна в плана за втори сезон!

'United States of Al': Промяна в плана за втори сезон!

 Промяна в плана за комедията на CBS, 'United States of Al'! Заради промяната на обстановката в Афганистан и изтеглянето на американските военни и политически дипломати, се налага от продукцията да пренапишат сценария, след като вече бяха заснели епизод и половина от втория сезон на сериала.

'Предположихме грешно и сега трябва да променим плановете си.' е изявлението на Maria Ferrari, съ-създател и шоурънър на сериала, след като Кабул падна в ръцете на талибаните. 

 Шоуто, което се фокусира върху приятелството между ветеран от морската пехота (Parker Young) и преводача на неговото звено (Adhir Kalyan), който е намерил своя нов дом в Охайо, ще фокусира премиерата си върху това как героите реагират на ситуацията която се случва в момента.

'Избрахме да разкажем историята на това, което преживяхме', каза Ferrari за писателския състав, който включва петима афганистанци и седем военни ветерани.

 Maria Ferrari, заедно с другия създател на продукцията - David Goetsch, поискаха от CBS да изтегли сериала от графика за края на лятото, тъй като тонът на някои епизоди не съвпада със събития от реалния живот в момента. 'Историята за това, че Ал (Adhir Kalyan) си взе куче, беше добра за февруари, но засега не е добре', казва Ferrari.

'United States of Al' започва снимките на  втория си сезон на 07.10.2021г.!

Публикувано на 22.09.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
United States of Al

Морски ветеран от борбата, който се бори да се приспособи към цивилния живот в Охайо, намира приятелство в Ал, преводачът, който е служил с неговата част в Афганистан и току-що е пристигнал, за да започне нов живот в Америка. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации