Снимка за 'NCIS' получава австралийска версия!

'NCIS' получава австралийска версия!

Paramount+ Australia получи правата над поредицата 'NCIS' на CBS и ще създаде нейната първа интернационална версия. 'NCIS: Sydney' ще излезе през 2023 година и ще разкаже местни истории с участието на австралийски актьори и продуценти. Създателят на 'NCIS: Los Angeles' Шейн Бренан, който е австралиец, е част от екипа на проекта.

Paramount+ бавно си проправят път по света и се разрастват международно, като най-накрая ще стартират и в Европа през тази година. Услугата вече е достъпна на 25 пазара, включително в Латинска Америка, Австралия и Канада. Тази година може да я очакваме и в Обединеното кралство, Южна Корея, Германия, Швейцария, Австрия и Италия.

Миналата седмица те споделиха, че и Франция е в стартовия им списък за 2022 година. Платформата ще бъде достъпна за всички френски абонати на Canal Plus Cine Series.

Друга изненада за феновете на сериала ще бъде новият филм 'SEAL Team', отново създаден от ръцете на творческия екип на Дейвид Бореаназ, който участва в оригиналния сериал, като този път му партнират Кристофър Чулак и Спенсър Хъднът.

Всичко това стана ясно миналата седмица и беше обявено от Джорд Чийкс, президент и главен изпълнителен директор на CBS, и вече главен директор по съдържание за новини и спорт в Paramount+. 'Тези два проекта представляват два новина начина, по които разширяваме нашия студиен отпечатък, като същевременно подкрепяме мисията на компанията да увеличи потребителите си. Искаме да бъдем креативни и пъргави с франчайзи подходящи както за местна, така и за международна аудитория', каза той.

Друга тяхна продукция 'The Game' излезе и беше обявена като Paramount+оригинал, въпреки че нейните предишни издания се излъчваха по The CW и BET. Шоуто, което разказва за съвременния професионален футбол и неговите негативни черти, излезе на стрийминг платформата през ноември 2021 година и бе подновено за 2-ри сезон.

Междувременно телевизионната програма CBS се реши да разшири и своята Star Trek вселена и вече има цели пет оригинални сериала: 'Star Trek: Discovery', 'Star Trek: Picard', анимационния 'Star Trek: Lower Decks', 'Star Trek: Prodigy' и предстоящия 'Star Trek: Strange New Worlds'.

Публикувано на 21.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
NCIS: Naval Criminal Investigative Service

Сериалът проследява различните престъпления, по които работи Военноморската служба за криминални разследвания във Вашингтон, САЩ. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации