Снимка за CBS поръчва три нови драми!

CBS поръчва три нови драми!

CBS поръчва три нови драма сериала за броудкастинг сезона - 2022-23-та. Те решиха да не продължават някои от комедиите си, а за сметка на това да заложат на драмите.

Те избраха да вдъхнат живот на полицейската драма 'East New York', пожарникарската 'Fire Country' и адвокатската 'So Help Me Todd'.

Комедиите, които няма да продължат, са следните: 'Rust Belt News', 'Unplanned in Akron', 'Sober Companion' и 'The Hug Machine'. Тези решения бяха взети няколко дни преди телевизионната индустрия да се събере в Ню Йорк за ежегодна конференция и презентация на бъдещите програми.

'East New York' разказва за Реджина Хейууд, изиграна от Аманда Уарен, наскоро повишен инспектор от Ийст Ню Йорк, квартал на ръба на Бруклин. Тя води група от офицери и детективи, които са скептични към нейните креативни методи на работа. Участват още Кевин Ранкин, Джими Смитк, Рубен Сантяго-Хъдсън, Ричард Кинд, Елизабет Родригез, Лейвъл Шлей и Оливия Лукарди.

'Fire Country' се фокусира над Боуд Донован (Макс Тиериот), който се присъединява към пожарникарска програма, след като се завръща в родния си град в Северна Калифорния. Той трябва да работи рамо до рамо с елитни пожарникари и да изгасява тежки пожари навсякъде в региона. Сериалът е вдъхновен от истинските преживявания на Тиериот, който е отраснал в Северна Калифорния. На екран ще видим още Били Бърк, Кевин Алехандро, Даян Фар, Стефани Арчила, Джордан Калоуей, Джулс Латимер и други.

В главните роли на 'So Help Me Todd' са Марша Гай Харден и Скайлър Астин. Астин играе частен детектив, черната овца на семейството. Той с неохота се съгласява да работи като детектив за своята майка, успешен адвокат. Маделин Уайс, Тристен Дж. Уингър, Инга Шлингман и Роса Аредондо също участват.

С нетърпение чакаме да научим повече за драмите, на които CBS реши да заложи, за да спечели феновете.

Публикувано на 15.05.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации