Снимка за 'Cinderella' на Amazon - тийзър и дата на премиерата!

'Cinderella' на Amazon - тийзър и дата на премиерата!

Миналата сряда Amazon пусна първия трейлър на своята нова версия на класиката 'Cinderella'. Филмът ще е с участието на певицата Камила Кабело в ролята на принцесата и ще излезе на 3-ти септември 2021 година.

Режисирана от Кей Канън, смелата продукция ще е по-скоро мюзикъл, ако трябва да я впишем в определен жанр, и свеж поглед върху приказката, с която поколения са израснали. Нашата главна героиня е амбициозна млада жена с мечти по-големи от света, в който живее. Били Портър е в ролята на 'Чаровния Принц', който ще и помогне да сбъдне всичките си желания.

Филмът ще включва кавъри на някои от най-емблематичните песни за всички времена. Звездният състав се състои още от познати ни имена като Идина Мензел, Мини Драйвър, Николас Галицине и Пиърс Броснън. Продуценти са Джеймс Кордън, Лео Пърлман, Джонатан Кадин и Шанън Макинтъш.

Ще можем да гледаме филма по платформата Amazon Prime Video от 3-ти септември нататък. Ще е достъпен до всички в 240 страни.

Историята на Пепеляшка е адаптирана много пъти по всевъзможни начини - филми, опери, балет, театър, каквото се сетите. Най-популярната и обичана версия е анимацията на Disney от 1950 година, както и игралната версия, която те направиха през 2015 година. 

Можете да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 09.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации