Снимка за 'Junction' - излезе трейлърът на драмата със София Буш и Джейми Чънг.

'Junction' - излезе трейлърът на драмата със София Буш и Джейми Чънг.

Актьорът Браян Грийнбърг прави своя режисьорски дебют с кризисната драма 'Junction' и вече можем да гледаме трейлъра на продукцията, с участието на София Буш (известна с ролята си в 'One Tree Hill'), Джейми Чънг ('Dexter: New Blood') и Джош Пек ('Oppenheimer').

Грийнберг също така е автор на сценария и участва във филма, който проследява модерна криза с опиати в Америка от три различни гледни точки: шефът на фармацевтична компания, доктор и пациент. Всеки от героите трябва да се изправи лице в лице с решенията, които са взели, и тяхната роля в тази епидемия.

Участват още Раян Егголд, Макейла Конлин, Яра Мартинец, Даша Поланко, Еди Кей Томас, Даш Михок, Грифин Дън и Ашли Мадок.

Проектът идва от ръцете на Verdi Productions и VMI Worldwide и беше заснет в Роуд Айлънд миналата пролет. VMI ще го представи на предстоящия фестивал в Кан.

Продуценти са Чад А. Верди, Аарън Кафман, Антъни Гудас, Мишел Верди, Чад Верди Дж., Пол Луба, Грийнберг и Гарет Бейтс. Изпълнителни продуценти са Томад Верди, ДеНучи, Чарлс Херцфелд, Скот Анан и Томас Зандгард.

'Много сме развълнувани, че филмът ще покори екраните на фестивала в Кан тази година. Чакаме с нетърпение и дебюта по кината през 2024-та', каза Верди.

Verdi Productions наскоро продуцираха 'Johnny & Clyde', с участието на Меган Фокс и Тайсън Ритър, и 'Savage Salvation', с Робърт Де Ниро и Джон Малкович.

Можете да гледате трейлъра на 'Junction' долу.


Публикувано на 14.04.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации