Снимка за 'Degrassi': Легендарната ученическа драма се завръща!

'Degrassi': Легендарната ученическа драма се завръща!

 HBO Max даде зелена светлина на новия тийн сериал ‘Degrassi’, който следва стъпките на предшественика си ‘Degrassi: The Next Generation’, неговите 14 сезона ще можете да гледате през пролетта на платформата на HBO Max, обеща стриймарът.

 Сериалът е създаден от WildBrain, а Лара Азопарди и Джулия Коен ще ка шоурнънъри на сериала, обещавайки 10 нови епизода с дължина от по 1 час. Премиерната години за САЩ е 2023-та.

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Потваряйки сюжета на оригиналната тийн драма, ‘Degrassi’ е сериал воден от преживяванията в гимназията, както и вълнуващото, но и често болезнено себеоткриване. Историяна се развива в Торонто. Новият сериал ще е за група от тийнеджъри и училищно ръководство, които живеят в сянката на събития от миналото, свързващи ги и разделящи ги, едновременн. Шоуто пътува през сърцата и домовете на разнообразието, сложните персонажи и трудността те да намерят своето ново нормално, искащи надежда, прошка и любов.

 Коментари от екипа на сериала:

 “Продица след поредица, франчайзът на ‘Degrassi’ продължава да има невероятно въздействие върху младата публика, която търси автентично разказани истории, на които да може да се довери. WildBrain продължава артистично да улавя гимназиалния живот, във завладяващ формат, който може да се изживее чрез HBO Max ” - казва Ейми Фридмат, Head of Kids & Family Programming, Warner Bros.

 “Радваме се, че първата ни поръчка от HBO Max е именно за  ‘Degrassi’, един наистина невероятен франчайз с изключително отдадена и страстна публика. Това е още един вечнозелен сериал от нашата огромна IP библиотека, която съживяваме със свежа визия и креативен подход.” – Ерик Ееленбоген, CEO на WildBrain

 “Това е четвъртото десетилетие, а ‘Degrassi’ е една от онези вечнозелени продукции, които изискват да бъдат преиздавани за всяко ново поколение. Стефани Бетс, нашият Главен директор по съдържанието, заедно с шоурнърарите ни, Лара Азопарди и Джулия Коен, са предвидили еволюция за ‘Degrassi’, като сериалът остава верен  на фундаменталната честност, човечност и почтеност на марката, обещава на феновете пътешествие във вълнуваща нова територия, както творчески, така и драматични. Радваме се, че си партнираме с HBO Max, за да предоставим тази нова визия на феновете и да разширим наследството на ‘Degrassi’. ” – Джош Шерба, Президент на WildBrain

 “Това, което, може би, ни развълнува най-много е възможността на превърнем този любим франчайнз в драма с едночасови епизоди. Благодарни сме, че ни е дадена възможността да водим тази еволюция и да върнен този легендарен сериал – отново в домовете на хората.” – Азопарди и Кохен.

 Все още нямаме премиерна дата, но знаем, че снимките, на сериала, ще започнат това лято!


Публикувано на 14.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации