Снимка за NBC подновява 6-те сериала на Дик Уолф!

NBC подновява 6-те сериала на Дик Уолф!

NBC поднови всичките шест от сериалите, продуцирани от Дик Уолф, включително и поредицата 'One Chicago' - 'Chicago Med', 'Chicago Fire' и 'Chicago P.D.', и триото 'Law & Order' - сериала 'майка', 'Law & Order: SVU' и 'Law & Order: Organized Crime', за сезона 2023-2024-та.

Всички шоута получиха поръчки за 22 епизода, освен 'Law & Order: Organized Crime', който ще бъде 13 епизода. Universal Television продуцира сериала, заедно с Wolf Entertainment.

Трите серии от поредицата 'Chicago' са от най-гледаните и с най-високи рейтинги по телевизията. Всяка сряда, когато са излъчвани, те заемат първото място, както в демографската група от 18 до 49-годишни и с най-много зрители общо. 'Chicago P.D.' е най-гледаната драма на този телевизионен сезон.

Поредицата 'Law & Order' също продължава да държи добро ниво и да допада на зрителите. 'SVU' и 'Organized Crime' са сред най-гледаните драми на сезона и NBC споделиха, че 'SVU' се справя най-добре на стрийминг платформите в дългосрочен план.

'Разбираме емоционалната връзка, която нашите зрители имат с тези герои, и нямаме търпение да им покажем повече от техните истории през предстоящия сезон', каза Лиса Кац, президент на Scripted Programming, NBCUniversal и Streaming. 'Огромно благодаря на Дик и неговия невероятен отбор, които са майстори в продуцирането на такава затрогваща телевизия, седмица след седмица.'

'Много се радвам да продължа моята 4-десетилетна връзка с Universal Television и NBC', коментира самият Уолф. 'Всичките шест сериала, избрани да продължат, е най-голямата награда за нашия страхотен каст, продуценти и сценаристи. Искам да благодаря и на лоялните ни фенове, които поддържат нашите творения през общите вече 84 сезона.'

И трите сериала от 'One Chicago' се излъчват всяка сряда вечер, с 'Chicago Med' в 8 часа, 'Chicago Fire' в 9 и 'Chicago P.D.' в 10. Трите от 'Law & Order' се излъчват всеки четвъртък, с оригинала пръв в 8 часа, следван от 'Law & Order: SVU' и 'Law & Order: Organized Crime'. Епизодите могат да се гледат на следващия ден на платформата Peacock.

Публикувано на 17.04.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации