Снимка за 'Dexter' - премиерна дата и нови детайли!

'Dexter' - премиерна дата и нови детайли!

Почти десетилетие откакто любимия на всички сериен убиец се скри от света във финала на 'Dexter', този единствен по рода си герой се завръща!

По време на тазгодишния виртуален ComicCon научихме кога можем да очакваме предстоящата лимитирана серия и също така имахме шанса да видим самия Майкъл С. Хол и да разберем неговите очаквания за бъдещето на героя му. Там бяха също така Клайд Филипс, създателя на сериала, заедно с продуцентите Маркъс Сийга и Скот Рейнолдс. Запознахме се и с Джулия Джоунс, която ще направи своя дебют в ролята на Анджела Бишоп, любовния интерес на Декстър.

Те обсъдиха къде феновете ще намерят Декстър този път и какво се е случило с него през тези години. Премиерата ще е на 7-ми ноември 2021 година и сериалът ще се състои от 10 епизода.

'Искахме да е напълно ясно, че това не е 9-тия сезон на 'Dexter' и да обърнем внимание на факта, че са минали почти десет години и че продължаваме с Декстър, който е на ново място, далеч от Маями.' В тийзър трейлърите, които излязоха наскоро, виждаме, че локацията е съвсем различна, малък град някъде из снежните планини на Масачусетс. Анджела Бишоп е шефът на полицията там и тя ще е връзката на Декстър със закона, докато той пребивава там под името Джим Линдзи. Това име е специално избрано в чест на Джеф Линдзи, който е автор на романа 'Darkly Dreaming Dexter'. Хитовото шоу е базирано на него.

Лимитираната серия беше обявена през октомври. По-късно разбрахме, че Дженифър Карпентър и Джон Литгоу също ще се появят в нея, въпреки че техните герои Дебра Морган и Артър Митчел умряха в оригинала. 

Други звезди, за чиито участие вече знаем, са Кланси Браун, Алано Милър, Джони Секвойя и Дейвид Магидоф. Браун е избран да изиграе Кърт Колдуел, злодея на шоуто.

Филипс също така сподели, че трябва да очакваме неочаквано по отношения на края. Нарече го зашеметяващ, шокиращ и изненадващ. 'Не искам да го урочасвам, но мога да кажа, че финалът ще взриви интернета.'

Публикувано на 29.07.2021 от Вяра Тъпчева

Коментари


Няма коментари


Препоръчано
Снимка за публикацията 'Squid Game' - за какво е целият този шум?
TV
'Squid Game' - за какво е целият този шум?

Вяра Тъпчева - 26.10.2021

Снимка за публикацията 'Манифест': Подновен за четвърти сезон!
TV
'Манифест': Подновен за четвърти сезон!

Адрияна Кръстева - 28.08.2021

Снимка за публикацията 'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!
TV
'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!

Вяра Тъпчева - 30.06.2021

Подобни публикации