Снимка за 'Dexter' - премиерна дата и нови детайли!

'Dexter' - премиерна дата и нови детайли!

Почти десетилетие откакто любимия на всички сериен убиец се скри от света във финала на 'Dexter', този единствен по рода си герой се завръща!

По време на тазгодишния виртуален ComicCon научихме кога можем да очакваме предстоящата лимитирана серия и също така имахме шанса да видим самия Майкъл С. Хол и да разберем неговите очаквания за бъдещето на героя му. Там бяха също така Клайд Филипс, създателя на сериала, заедно с продуцентите Маркъс Сийга и Скот Рейнолдс. Запознахме се и с Джулия Джоунс, която ще направи своя дебют в ролята на Анджела Бишоп, любовния интерес на Декстър.

Те обсъдиха къде феновете ще намерят Декстър този път и какво се е случило с него през тези години. Премиерата ще е на 7-ми ноември 2021 година и сериалът ще се състои от 10 епизода.

'Искахме да е напълно ясно, че това не е 9-тия сезон на 'Dexter' и да обърнем внимание на факта, че са минали почти десет години и че продължаваме с Декстър, който е на ново място, далеч от Маями.' В тийзър трейлърите, които излязоха наскоро, виждаме, че локацията е съвсем различна, малък град някъде из снежните планини на Масачусетс. Анджела Бишоп е шефът на полицията там и тя ще е връзката на Декстър със закона, докато той пребивава там под името Джим Линдзи. Това име е специално избрано в чест на Джеф Линдзи, който е автор на романа 'Darkly Dreaming Dexter'. Хитовото шоу е базирано на него.

Лимитираната серия беше обявена през октомври. По-късно разбрахме, че Дженифър Карпентър и Джон Литгоу също ще се появят в нея, въпреки че техните герои Дебра Морган и Артър Митчел умряха в оригинала. 

Други звезди, за чиито участие вече знаем, са Кланси Браун, Алано Милър, Джони Секвойя и Дейвид Магидоф. Браун е избран да изиграе Кърт Колдуел, злодея на шоуто.

Филипс също така сподели, че трябва да очакваме неочаквано по отношения на края. Нарече го зашеметяващ, шокиращ и изненадващ. 'Не искам да го урочасвам, но мога да кажа, че финалът ще взриви интернета.'

Публикувано на 29.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации