Снимка за ABC ще работи по 'The Company You Keep'.

ABC ще работи по 'The Company You Keep'.

ABC избраха да дадат шанс на 'The Company You Keep' и ето, че ще видим историята под формата на сериал, с участието на Майло Вентимилия в главната роля. Решението за драмата, продуцирана от 20th Television, зависеше от втория пилотен епизод, за да бъде категорично, но нещата винаги са изглеждали обещаващи.

Проектът вече има сценаристи на борда, както и известният Фил Клемър ще работи по режисурата и ще помага за сценария. Очаква се сериалът да дебютира през 2023-та.

'The Company You Keep' е базиран на кореския формат 'My Fellow Citizens', който имаше повече от 30 епизода по KBS2. Проследява историята на Чарли (Вентимилия) и ченгето под прикрите Ема (изиграна от Катрин Хаена Ким). Страстна нощ води до любов между двамата и не само, кариерите им също се оказват замесени, както и семействата. Участват още Уилям Фичтнър, Тим Чои, Фреда Фо Шен, Джеймс Сайто,  Сара Уейн Калиес, Фелиша Херел и Поли Дрейпър.

Изпълнителни продуценти са Джулия Коен и Клемър. Вентимилия и Ръс Къндиф продуцират за компанията си DiVide Pictures, заедно с режисьора на 'Crazy Rich Asians' Джон М. Чу, Кейтлин Фойто и други.

Клемър е създателят на 'Legends of Tomorrow', който се излъчваше за цели седем сезона по the CW. Работил е още по 'Veronica Mars' и 'Chuck'.

Публикувано на 26.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации