Снимка за 'Еуфория': Сериалът е подновен за трети сезон!

'Еуфория': Сериалът е подновен за трети сезон!

 Не е изненада, че публиката ще получи трета доза от ‘Euphoria’. Сериалът, носител на награда Еми, с участието на Зендая и създаден от Сам Левинсън, е официално подновен за трети сезон. 

 Вторият сезон на драмата продължава да жъне успехи и да чупи рекорди със своя втори сезон, както по HBO, така и по HBO Max. Според последни данни, вторият сезон се радва на 14 милиона преглеждания, общо от двете платформи. 

 Какво се случи в ‘Euphoria’ до момента? 

 Във втория сезон на драмата, Зендая се завръща в ролята на Ру, чието състояние драстично се влоши след напускате на Джулс, която я изостави, за да отиде в града. Новият училищен срок е тук и сега Ру ще трябва да се сблъсква с нови препятствия за трезвеността си и връзката си с Джулс. През това време, напрежението между Нейт, Мади и Каси расте, докато Лекси поема по творческия път. 

 Какви успехи пожъна ‘Euphoria’? 

 Сериалът написан, дирижиран и продуциран от Левинсън, се превърна в културен феномен. Всеки епизод е на заглавна страница в Twitter и това е едно от малкото постижения на ‘Euphoria’. Драмата спечели три награди на ‘Emmys Primetime 2020’, включвайки и наградата на Зендая за главна роля в телевизионна драма. Тази година, ‘Euphoria’ спечели и награда за съвременен грим и оригинална музика. На ‘Primerime Awards 2021’, сериалът спечели три номинации. 

 Франческа Орси, EVP на HBO Programming:

  “Сам, Зендая, както и целия екип и актьорски състав на ‘Euphoria’ издигнаха втория сезон до невероятни висоти, предизвиквайки нови разказвателни форми, докато поддържат сърцето на драмата. За нас е голяма чест да работим с този надарен и талантлив екип, развълнувани сме от това, че ще продължим приключението си с тях и през третия сезон.” 

 Какъв е актьорският състав на ‘Euphoria’? 

 Освен Зендая, в сериала участват и: Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Алджи Смит, Барби Ферейра, Явон Уолтън, Доминик Файк, Сторм Райд и Остин Абрамс. 

 Какъв е продуцентският състав на ‘Euphoria’? 

 Левинсън е изпълнителен продуцент заедно с : Кевин Турен, Рави Нандан, Дрейк, Адел Нур, Зендая, Уил Грийндфийлд, Ашли Левинсън, Рон Лешмен, Дафне Левин и Хадах Лихтенщайн. Допълнителни изпълнителни продуценти са: Гари Ленън, Мирит Тоови, Тмира Ярдени, Йорам Мокади. Драмата е продуцирана в партньорство с A24 и е базирана на израелския сериал със същото име, създаден от Рон Лешмън и Дафне Леви. Трансджендър консултантът е Скот Шофийлд. Кенет Ю е продуцент, а Харисън Крайс, Хулио Перес и Джеръми О. Харис са помощник-продуценти. 


 

Публикувано на 08.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Еуфория (Euphoria)

Проследява група ученици от гимназия с техния опит на секс, наркотици, приятелства, любов, самоличност и травма. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации