Снимка за 'Fate: The Winx Saga': Какво знаем до момента за втори сезон?

'Fate: The Winx Saga': Какво знаем до момента за втори сезон?

 'Fate: The Winx Saga' ще се завърне за втори сезон, както се и очакваше. Информацията беше потвърдена още през февруари, а самите снимки започнаха през юли месец, отново в Дъблин, Ирландия. 

 Нови герои?

 'Winx Club' е голям франчайз и съответно има голяма публика, разбираемо не беше изненада, че много от феновете имаха критики към подбора на актьорския състав и различията между игралната и анимационната версия. Може би продуцентите на сериала чуха негодуванието на публиката и ще добавят поне някои герои които със сигурност липсваха на феновете. 

 

ФлораПродукцията понесе много критики заради заменянето на Флора с нейната братовчедка Тера, но ето, че във втори сезон любимата анимационна фея ще се включи в сериала. Ролята ще бъде изиграна от  Paulina Chávez.
СебастианДобре, може би феновете не се надяваха на толкова второстепенен герой, но може би в игралния сериал персонажът му ще бъде по-разгърнат. Себастиан е описван като брилянтен ученик с много съмнителни морални ценности. Ролята ще бъде изиграна от Éanna Hardwick.
ГрейНе можем да намерим еквивалент на този персонаж в анимационната версия. Грей, като всички в сериала, е много полит-коректен персонаж. Той е транссексуален специалист който крие своите тайни. Ролята ще бъде изиграна от Brandon Grace.

 Какво да очакваме във втори сезон?

 За сега знаем доста малко за сюжета на втори сезон. Това което със сигурност е известно е, че ще се фокусира върху новите сили на Блум и загадката как и другите феи да разгърнат своите крила. Но това не е единствената трудност която ги спира, благодарение на Кралицата на Солария, Розалинд е поела управлението над 'Алфеа', а това не може да доведе до нищо добро.

Премиерна дата:

 Все още не е известна такава, но като имаме предвид стадия на снимачния процес, най-веротно ще се радваме на втори сезон в средата или в края на 2022г. 

Публикувано на 04.08.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации