Снимка за 'Ozark': Трейлър на сезон 4, част 1!

'Ozark': Трейлър на сезон 4, част 1!

 Измъчва ли ви въпросът, за това къде лежи предаността на Уенди и Марти? Отговорът пристига с новия трейлър на първата част от четвъртия и финален сезон на ‘Ozark’, можете да го видите най-отдолу в статията. Очаква ни едно ударно приключение, подходящо за финал!

 Какъв е сюжетът на ‘Ozark’?

 Това е вълнуваща драма развиваща се в наши дни, проследяваща историята на семейство Бирбе и тяхното приключение, от нормален живот в предградията до опасна криминална корпорация. Продукцията изследва капитализма, семейната динамика и оцеляването, през очите на едни, всичко друго, но не и обикновени американци.

 Какво знаем до момента?

 Двойката, Марти и Уенди, се отърваха от Хелена, изкачвайки се на върха в имерията на Наваро. Те намират нов начин да се измъкнат от Озаркс, но стари грехове ще се въздигнат от миналото, а най-опасните заплахи ще се окажат тези с кръвна връзка.

 Какъв е актьорският състав?

 Дебютантите на четвърти сезон са: Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, John Bedford Lloyd, and Joseph Sikora. Veronica Falcón, Ali Stroker и Bruce Davison

 Какъв е продуцентският състав?

 Chirs Mundy се завръща, като шоурънър, сценарист и изпълнителен продуцент на четвърти сезон. . Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey и Bill Dubuque също щееее са изпълнитлни продуценти, а Linney ще е помощник продуцент.

Премиерната дата е 21.01.2022г.!

Трейлър:



Публикувано на 09.01.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Ozark

Проследявa историята на едно семейство което заменя нормалния си живот, в предградията на Чикаго, за опасно престъпно начинание в Озаркс, Мисури. Сериалът изучава семейната динамика, капитализма и оцеляването, през очите на обикновения американец. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации