Снимка за 'House of the Dragon': Защо нямаме премиерна дата?

'House of the Dragon': Защо нямаме премиерна дата?

   Очаквай ‘House of the Dragon’, тази година, по HBO.  

   Но това вече го знаем, нали? Главният директор по съдържанието на HBO и HBO Max - Кейси Блойс, сподели, че в моментът се водят разговори с екипа зад драконовия сериал, в които обсъждат, кога да пуснат спин-фа, защото са несигурни в това дали пандемията няма да повлияе отново на снимачния процес.

  Сериалът, създаден от Джордж Р. Р. Мартин, Раян Кондал и Мигел Сапочник, приключи със снимачния процес и феновете могат скоро да очакват нова информация са сериала. 

  Кои актьори ще вземат участие в ‘House of the Dragon’?

  В продукцията ще участват Пади Консидине, Оливия Куук, Мат Смит, Ема Дарси, Фабиен Франкел, Рис Ифанс, Стийв Тусейнт, Ив Бест и Соня Мизуно.

  Изявление на Кейси Блойс:

  “Стараем се да бъдем внимателни, що се отнася до това, когато снимаме, защото работим по голям сериал във време на пандемията, особено когато не знаем, кога ще му се наложи на някой от екипа да напусне площадката. Би било ужасно да обявим премиерна дата и след това да трябва да я сменим. Сега, когато излязохме от продукция, вече можем да започнем разговори относно премиерата и кога да се състои тя. Просто исках да сме сигурни, че няма да представим дата, която да не можем да спасим, ако нещата излязат извън контрол.”

  Към Блойс се отправиха много въпроси и за другите спи-офи, които предстоят, но той не отговори на нито един от тях директно, по простата причина, че все още никоя от идеите не  е в ход и не са знае, които  ще стигнат до продукция. Прочетете какво още каза Блойс, по темата:

  “Това е, като всеки друг процес на продукция. Някои идеи изглеждат страхотно. За други ще видим. Няма да направим всичко. Не съм задължен да осъществя определен брой спин-офи или предистории, или нещо подобно. Правим всичко, което успява да развълнува креативността ни. Дори няма да ви издам някой дребен детайл, може и да видим нещо тази година, наистина не знам, всичко зависи от това как върви процесът на разработка.”

 Очакваме и доста анимационни проекти, ето какво сподели Блойс за тях:

 “Отново, мисля, че много от тези новини бяха обявени, като спекулативни продукции, тяхното развитие е все още в зародиш. Дори не знам и не мога да ви кажа дали имаме сценарист, който да отговаря за тези проекти, или нещо подобно. Хубавото е, че притежаваме мястото и можем да изпробваме различни неща, вече след това да преценим, кое ни е развълнувало и на кое да се отдадем…ще оставим креативността да ни води.”


Публикувано на 21.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
House of the Dragon

Историята на рода Таргариен се развива 200 години преди събитията в 'Игра на Тронове'. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации