Снимка за Kathryn Hahn ще играе Joan Rivers в сериала 'The Comeback Girl'

Kathryn Hahn ще играе Joan Rivers в сериала 'The Comeback Girl'

Обновено от 26.10.21г. (друг автор):
Разработката на сериала е прекратена и няма да бъде сниман, защото продуцентите не успяха да получат нужните права от дъщерята на комедийната икона Джоан Ривърс. Сериала можеше да продължи и без тези права, ако сценаристите не използват шегите на Джоан Ривърс, но продуцентите или телевизията решиха да не продължават със сериала.

Оригиналната публикация:

Носителката на номинация за награда 'Emmy', за ролята си на Агата в продукцията на Disney+ - 'Wanda Vision', Kathryn Hahn ще влезе в ролята на комедийната икона Joan Rivers в сериала 'The Comeback Girl'. Със сигурност е голяма чест за младата актриса именно тя да се въплати в една толкома емблематична и многопластова личност!

Какво да очакваме от сериала?

Пътеводителка. Обожавана. Жестока. Дива. Джоан Ривърс имаше живот като никой друг. На 54 години тя e беше суперзвезда и тогава всичко се разпадна. „The Comeback Girl“ е една внушителна и неразказана история, която всява страхопочитание. Джоан Ривърс попада в своя собствен девети кръг на Ада, на прага на самоубийство и попаднала в професионална бездна тя успява да стъпи отново на земята, за да възстанови себе си и кариерата си, за да се превърне в иконата която е и до ден днешен. 

Продуцентски състав: Greg Berlanti е в ролята на на директор, Cosmo Carlson е сценарист и продуцент, а останалите продуценти са следните: Robert Amidon, Greg Berlanti, Kathryn Hahn, David Madden, Charles Roven, Sarah Schechter, Richard Suckle.

Публикувано на 22.09.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Comeback Girl

Неразказаната, до сега, история на Joan Rivers, трудностите и пътят който е изминала за да се превърне в глобална икона. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации