Снимка за 'Yellowjackets' е подновен за 2-ри сезон!

'Yellowjackets' е подновен за 2-ри сезон!

Засега са излезли само първите 5 епизода на щурата драма за оцеляване 'Yellowjackets', но въпреки това тя официално беше подновена от Showtime за 2-ри сезон! Сериалът е създаден от Ашли Лайл и Барт Никерсън и продуциран от Джонатан Лиско и студиата eOne и Creative Engine.

Кастът на сериала се състои главно от жени, с Джулиет Луис, Кристина Ричи и Тайни Кайпрес в главните роли. Неговият дебют беше изключително силен, удряйки резултат от нечуваните 100% на сайта на Rotten Tomatoes, както и 4 милиона зрители на платформите. Президентът на Showtime Гари Левин го нарече 'истинска сензация'.

'Справя се изключително добре на стрийминг платформите. Това е вторият ни най-добър дебют на сериал досега и зрителите стават все повече и повече всяка седмица. Ако говорим за цифри, това шоу наистина експлодира. Да бъде прието и обикнато толкова бързо и дълбоко от зрителите и критиците... това е като да хванете светкавица в бутилка - не се случва често, но когато стане, е изключително сладко чувство', каза Левин пред медиите.

'Yellowjackets' остана на 2-ро място, победен само от дебюта на краткия сериал 'Dexter: New Blood', продължение на култовия 'Dexter'. Според Левин двата сериала учудващо си приличат, а именно това им помага да се издигнат в класациите така бързо и да се харесат така-силно на публиката - феновете на Декстър със сигурност ще са привлечени от това ново попълнение.

Женската публика също се завръща на платформата, привлечена от това ново оригинално шоу, а на Showtime те определено им липсваха след края на хита 'Shameless'.

Сериалът разказва за женския футболен отбор на една гимназия, които след самолетна катастрофа се намират в една опасна и изолирана джунгла. Те са единствените оцелели, а ние започваме да проследяваме битката им за оцеляване, приключенията им и взаимоотношенията, които възникват и се усложняват между тях. Участват още Ела Пурнел, Саманта Ханрати, Софи Татчър, Джасмин Савой Браун, Софи Нелис, Стивън Крюгър и Уарън Коул. Карин Кусама режисира пилотния епизод.

'Ние сме безкрайно благодарни за невероятната подкрепа, която получихме от Гари Левин, Джана Уайнгрейд, Дейвид Невинс, Ейми Израел, Дейв Бинегар и останалите от фантастичния екип на Showtime', споделиха Лейл, Никерсън и Лиско. 'Нямаме търпение да доразкажем историята заедно с нашия невероятен каст и колеги! Сагата продължава!'



Публикувано на 17.12.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Yellowjackets

Историята разказва за група талантливи тийнейджърки, звездите на футболния отбор на гимназията, които се оказват последните оцелели след самолетна катастрофа някъде дълбоко в дивата природа. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации