Снимка за 'Kevin Can F**k Himself' е подновен за 2-ри сезон!

'Kevin Can F**k Himself' е подновен за 2-ри сезон!

Можем да ви зарадваме с новината, че 'Kevin Can F**k Himself' е подновен за 2-ри сезон!

Шоуто на AMC е създадено от Валери Армстронг, продуцирано от Рашида Джоунс и Уил МакКормак, а звездата е канадската актриса Ани Мърфи! 2-ри сезон ще се състои от 8  епизода и ще дебютира по AMC+ и AMC през следващата година.

Подновяването идва след много силен 1-ви сезон. Комедията беше след най-гледаните на студиото и най-успешната нова серия в историята им, особено сред младата публика. Тя получи и позитивни ревюта от критиците и в социалните мрежи.

'Светът е на Кевин, а Алисън просто живее в него. А дали? Този сериал е базиран на роман и един уникален концепт, с креативен екип от двете страни на камерата, воден от Валери и Ани. Забавният 1-ви сезон накара хората да говорят и да застанат зад гърба на ситком съпругата както никога преди. Вълнуваме се да видим какво ще направи талантливият екип след този отворен финал и как ще продължи пътешествието на Алисън, която събаря бариерите на обикновения ситком с всяка своя стъпка.'

Сериалът разказва историята на Алисън МакРобъртс (Мърфи), жена, която всички смятаме, че познаваме. Типичната съпруга във всеки ситком. Тя е красива и с нея може да се шегуваш. Омъжена е за мъж, който някак е успял да спечели лотарията на браковете с нея, вероятно, защото е забавен. Сериалът разби типичните ни представи и се фокусира върху Алисън, която най-накрая се събужда от своя транс и се изправя срещу несправедливостите в живота си.

Участват още Мери Холис Инбоден, Ерик Петерсън, Алекс Бонифър, Браян Хоул и Реймънд Лий.

Джоунс и МакКормак са ексклузивни продуценти, заедно с Крейг ДиГрегорио.

'Толкова сме благодарни на AMC за това, че намери дом за нашето малко странно шоу. Създаването на 1-вия сезон и това, че имах шанса да разкажа тази история, са удоволствието на живота ми. Много се вълнувам и съм поласкана да работя отново в Уорчестър и в компанията на Алисън за още една година', сподели Армстронг.

Публикувано на 27.08.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Kevin Can F**k Himself

Сериалът разказва тайната историята на Алисън МакРобъртс (Мърфи), жена, която всички смятаме, че познаваме. Типичната съпруга във всеки ситком. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации