Снимка за 'Kindred': Поръчан от FX!

'Kindred': Поръчан от FX!

 FX поръча мини сериала ‘Kindred’, който е адаптация по книгата на Октавия Бътлър. Една от потвърдените звезди в него ще е Малъри Бътлър. Сценаристите на сериала са както следва: Branden Jacobs-Jenkins (Watchmen), Courtney Lee-Mitchell (The Reluctant Fundamentalist), Darren Aronofsky and his Protozoa Pictures (Black Swan, The Wrestler), Joe Weisberg (The Americans) и Joel Fields (Fosse/Verdon). Сериалът, състоящ се от осем епизода, ще е продуциран от FX Productions.

 Какъв е сюжетът на ‘Kindred’?

  Историята се върти около Дана, млада чернокожа жена и изгряващ млад автор, която се е откъснала от семейните задължения и се премества в Лос Анджелис, готова да приеме бъдещето, което, за първи път, чувства като свое. Но преди да успее да се настани в новия си дом, тя бива агресивно дърпана напред и назад във времето, докато не стига до плантация от деветнадесети век, с която, изненадващо, тя и семейството ‘и са силно свързани. Междурасова романтика ще прониже, както миналото, така и бъдещето, а часовникът тиктака, докато Дана изпитва трудост да се изправи срещу тайните, които никога не е знаела, че текат в кръвта ‘и.

 Какъв е актьорският състав?

 Ще участват следните: Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, Antoinette Crowe-Legacy и David Alexander Kaplan.

 Какъв е продуцентският състав?

 Това е адаптация по един разтърсващ роман, който остави името на Бътлър в историята на литературата. Еестествено, че за създаването на тази продукция е нужен и великолене екип, който вклъчва: Jacobs-Jenkins, шоурънър и изпълнителен продуцент, заедно с: with Lee-Mitchell, Aronofsky, Ari Handel, Weisberg, Fields, Ernestine Walker и Merrilee Heifetz. Пилотният епизод е ръководен и продуциран от Zola, а сценарият е създаден от Janicza Bravo.

 “Branden Jacobs-Jenkins свърши феноменална работа по адаптацията на ‘Kindred’ за FX  и почете завета на разтърсващия роман на Октавиа Бътлър. – казва Ник Град, президен, Original Programming FX – Пилотния епизод, режисира от Яница Браво е блилянтен и нямаме търпение да започнем отново продукция с този отдатен и талантлив състав.” 


Публикувано на 13.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации