Снимка за 'Justifield: City Primeval: Сериалът получи зелена светлина от FX!

'Justifield: City Primeval: Сериалът получи зелена светлина от FX!

 Годината започва обещаващо! Още един сериал, или по-точно лимитиран такъв, получи зелена светлина от FX, а именно - ‘Justified: City Primeval’. В главна действаща роля ще влезе, отново, Тимъти Олифант

 Изминаха седем години от края на ‘Justifield’. Sony Pictures Television и FX Production продуцират последната си адаптация по роман на Елмор Ленард, а именно произведението му ‘City Primeval: Hight Noon in Detroit.’Тази новина дойде още през миналата година, заедно с тази за завръщането на Олифант. 

 Какъв е сюжетът на продукцията? 

 Шоуто се завръща към историята на Гивънс, осем години след преместването му от Кентъки в Маями. Неговият житейски път, със сигурност, не е лек, той трябва да изпълнява ролята не само на шериф, но и на бащата на 14 годишно момиче. Случайна среща на магистралата, от Флорида към Детройт, в която Гивънс ще се срещне с Клемент Мансел, среща, която ще прерасне в едно напрегнато преследване. Мангел е агресивен социопат, който вече се е измъквал между пръстите на полицията в Детройт и иска да го направи отново. 

  Какъв е продуцентският състав? 

  Олифант ще се включи и като изпълнителен продуцент, рамо до рамо с шоурънърите и сценаристи - Дейв Андрон и Майкъл Динър, както и оригиналният създател - Грахам Йост. Сара Тимбърман и Карл Бевърли също са изпълнителни продуценти, заедно с Питър Леонард, Тейлър Елмор и Крис Повенцано. Уолтър Мозли е консултант-продуцент, а В. Бойлд, Ейса Давис и Ингрид Ескаиеда са сценаристи. 

  Какво мислят продуцентите са сериала? 

  Ерик Шрайер, Президент на FX Entertainment: 

 “’Justified’ беше от продукциите, които получиха най-голямо одобрение от критиците. Това е една адаптация по трудовете на Елмор Ленард, която Тимъти Олифант, в ролята на Райлан Гивънс, Грахам Йост и целият екип от продуценти, сценаристи, директори и актьори - успяха да съживят по най-цветния начин. Да виждаме как тази група отново се събира, с Тим в ролята на Райлан, нова и различна история на Елмор Ленърд - това е вълнуващо. Искам да благодаря на нашите шоурнънъри - Дейв и Майкъл, както и на техните изпълнителни продуценти - Тим, Грахам, Сара и Карл. Също така, благодарности и на Eлмор Ленард, както и на нашия партньор, в лицето на Sony Picture Television, че направиха всичко това възможно.” 

 Джер Фрост и Джейсън Глодфелтер, президенти на Sony Pictures Television Studios: 

 “Когато ‘Justified’ свърши, любовта и привързаността към този изключителен сериал нараснаха, оставяйки публиката да иска още и още от Райлан Гивънс. Иконичният Елмор Ленард беше премиерен автор за нашето време и никой не успяваше да хване тона и автентичността му, така, както успя отборът на ‘Justifield’

Публикувано на 19.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации