Снимка за Кои ще са злодеите в 4-тия сезон на 'Титани'?

Кои ще са злодеите в 4-тия сезон на 'Титани'?

Джоузеф Морган (The  Originals) и Франка Потенте (Taboo) получиха главни роли в предстоящия 4-ти сезон на 'Titans' по HBO Max. Лиса Амбалаванар (Doctors) също получи второстепенна роля и ще я видим в новия сезон.

Могар и Потенте ще играят добре познатите ни злодеи от вселената на DC. Морган е Себастиян Блъд/ Брадър Блъд, интроверт, изключително интелигентен, с тъмна природа, която дебне и чака момента да излезе наяве. Потенте е Мей Бенет/ Мадър Мейхем, роден лидер, винаги е готова да прояви насилие, истински хищник в човешка форма, която твърдо вярва, че знае каква е нейната мисия на този свят.

Амбалаванар ще играе Джинкс, престъпник, вълк единак и господар на черната магия, която обича да манипулира другите и да предизвиква хаос навсякъде около нея.

Джинкс и Брадър Блъд бяха част от анимацията 'Teen Titans', а Себастиян Блъд се появи във 2-рия сезон на  'Arrow' по CW.

'Titans' е продуциран от Weed Road Pictures и Berlanti Productions, в асосиация с Warner Bros. Television. Базиран върху комиксите на DC, сериалът бе създаден от Акива Голдсмен, Джоф Джонс и Грег Берланти, с Голдсмен, Джонс и Берланти като изпълнителни продуценти, заедно още с Грег Уолкър, Сара Шехтер и Ричард Хейтъм.

Сезонът се очаква да излезе през есента на 2022 година, но все още няма определена точна дата. 

Публикувано на 02.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Титани (Titans)

Базиран на екипа на DC Comics Teen Titans, сериалът проследява група млади герои, които обединяват сили в борбата си със злото. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации