Снимка за Кой се присъединява към каста на 'Pitch Pefect'?

Кой се присъединява към каста на 'Pitch Pefect'?

Сериалът, вдъхновен от поредицата 'Pitch Perfect' със същото име, на Peacock има нови звездни попълнения към актьорския състав. Към каста ще се присъединят актрисите Джамиила Джамил, Сара Хайланд и Лера Абова.

Триото ще си партнира с вече обявените Адам Девайн, който ще е в главната роля, и Флюла Борг. В сериала Бъмпър Алън (Девайн) се мести в Германия, за да възроди музикалната си кариера, след като една от песните му изненадващо става хит в Берлин. Борг ще бъде в ролята на Пиетър Кремър, който вече познаваме от втория филм на поредицата. Продукцията ще започне снимки скоро в столицата.

Джамил, която стана известна с ролите си в 'The Good Place' и 'She Hulk', ще играе Жизела, бомбастична и шармантна немска поп звезда, която тъкмо стъпва на върха на славата. Тя е бившата на Пиетър и новият враг на Бъмпър. Няма да се спре пред нищо, за да остане на първото място в класациите за популярност.

Хайланд, позната и обичана заради героините си в 'Modern Family' и 'The Wedding Year', ще бъде Хайди, забавната и леко откачена асистентка на Бъмпър. Тя самата тайно мечтае да бъде певица и пее собствените си песни в кабарет заведение в Берлин.

Абова влиза в ролята на сестрата на Пиетър, която работи като Ди Джей и музикален продуцент. Тя е известна и минава от клуб на клуб. 

'Pitch Perfect' е написан от Меган Амрам, като тя ще бъде и изпълнителен продуцент на проекта. Елизабет Банкс, която режисира и се появи на екран във всичките три филма, Макс Хендълмен, Пол Бруукс и Скот Неймейър също ще продуцират. 


 

Публикувано на 09.03.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации