Снимка за Киану Рийвс ще участва в 'Дявол в белия град'!

Киану Рийвс ще участва в 'Дявол в белия град'!

Официално е: Киану Рийвс ще участва в дългоочакваната адаптация на 'Devil in the White City' на Ерик Ларсън, която ще излезе на платформата Hulu.

Стриймърът обявиха, че лимитираният сериал е поръчан и ще разказва историята на Даниел Х. Бърнхам, архитект, който се бори да остави следа в историята на панаира в Чикаго през 1893-та, др. Х. Х. Холмс, както и на първия 'модерен' сериен убиец на Америка и мъжа зад 'Убийствения Замък', построен на панаира. Това ще е първата голяма телевизионна роля на Рийвс в Щатите. Той също така и ще продуцира.

Шоуто ще се състои засега от осем епизода и ще излезе през 2024-та, като снимките ще започнат чак догодина.

През януари стана ясно, че Рийвс води преговори да участва в проекта. Сериалът е създаден от ABC Signature и Paramount Television Studios. Изпълнителни продуценти са Мартин Скорсезе, Рик Йорн, Леонардо ДиКаприо, Дженифър Дейвисън, Стейси Шер, Сам Шоу, Лайла Бийок, Тод Фийлд и Марк Лаферти. Шоу е сценарист, а Фийлд режисьор.

Продукцията е минала през множество фази, откакто ДиКаприо купи правата за филм по книгата през 2010-та. Първата идея е била Скорсезе да режисира и вместо сериал, адаптацията да е филм. През 2019-та Hulu сподели, че планират голям проект със Скорсезе и ДиКаприо като продуценти.

Рийвс е един от най-популярните актьори от години насам, със своя звезда на Алеята на славата, и е най-известен с ролите си в поредиците 'The Matrix', 'John Wick' и филма 'The Devil's Advocate', като тепърва ще заеме своето място на телевизионната сцена.


Публикувано на 09.08.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации