Снимка за 'Момчетата': Първи кадри от трети сезон + премиерна дата!

'Момчетата': Първи кадри от трети сезон + премиерна дата!

 ‘The Boys’ са отново в града, очаквайте ги това лято, а до тогава можете да се насладите на първите кадри от трети сезон на номириния за награда Еми сериал. Първите три епизода от трети сезон ще бъдат пуснати на 3-ти юни, а останалите пет ще бъдат по един всяка седмица – това не е особена изненада, вече бяхме свидетели на тази практика във втори сезон. Ако все още не сте сметлаи – на 8-ми юли ще бъде пуснат финалния епизод, за сезона.

 Какъве сюжетът на ‘The Boys?’ 

 Продукцията на Amazon подхожда по един нов начин към супергероите – с голяма доза комедия. Какво се случва, когато супергерои, които се популярни, като звезди, въздействащи, като политици и могъщи, като богове, не използват дарбите си за добро, а се възползват от тях по ужасни начини? ‘The Boys’ се опитват да се противопоставят на онези, които прикриват зловещите престъпления на супергероите, но мисията им не е лесна, те се борят срещу огромна власт и билиони долари. Положението изглежда отчайващо, но нашите герои ще се опитат да намерят решение на проблека с лошите супергерои.

 Как стигнахме до кадрите от трети сезон?

 Новината за премиерната дата на третия сезон дойде с последния епизод на друга продукция на Amazon Prime Video – ‘Seven on 7 With Cameron Coleman’, продукция, която е тясно свързана с ‘The Boys’ и предлагаща бърз поглед в света на ‘The Boys’ и Vough News Network, докато феновете очакват третия сезон. Епизодът завърши с първите кадри от предстоящия сезон, където виждаме как Homelander и Starlight позират за Vought и пресата, точно когато камерата се съсредоточава върху Homelander и усмивката му се появява и премиерната дата.

 Какъв е актьорският състав на сериала?

 В трети сезон ще участват: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit и дебютанта на сезона - Jensen Ackles.

“The Boys” е продуциран от  Amazon Studios и Sony Pictures Television Studios, още със съдействието на: Kripke Enterprises, Original Film и Point Grey Pictures.

 Е, сигурни сме, че вече горите от нетърпение, ето ги и дългоочакваните първи кадри от предстоящия трети сезон на ‘The Boys.’



Публикувано на 11.01.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Момчетата (The Boys)

В свят, където супергероите предпочитат тъмната страна на славата си, историята проследява група отмъстители, известни като "Момчетата", които са решени да заловят корумпирани супергерои с твърдост и желание да се бият мръсно. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации