Снимка за 'Upload': Сериалът е подновен за трети сезон!

'Upload': Сериалът е подновен за трети сезон!

 Amazon Studios с гореща изненада за феновете на научно-фантастичната комедия на Грег Даниелс, “Upload”! Сериалът ще бъде подновен за трети сезон и стриймван, ексклузивно, по Prime Video, за повече от 240 страни и територии по света. 

 Вторият сезон на комедията, който се развива в едно технологично бъдеше, в които холограмните телефони, 3D принтирана храна и автоматизираните супермаркети са нормата, излезе на 11-ти март и от тогава е в топ 10 по Prime. 

 Изявление на Върнан Сандърс, глава на Global TV в Amazon: 

 “’Upload’ се превърна в истински хит, който се превърне в една от най-гледаните авторски комедии на Prime Video. Сериалът продължава да свързва и провокира безкрайни възможности за бъдещето на технологията и човечеството. Специфичната комедия на Грег, заедно с динамичния творчески екип и талантливи актьори, превърнаха шоуто в глобален сериал, с кото сме изключително горди и се радваме, че ще се завърне с още един сезон за нашите зрители.” 

 Изявление на Грег Даниелс: 

 “Развълнуван съм, че ще мога да продължа историята на Нейтън, Нора и другите жители на Лейквил, както и тази на една друга Америка, в близкото бъдеще, докато те се забавляват и правят правилното нещо, както в реалния, така и във виртуалния свят.” 

 Едно от основните неща в комедията на Даниелс е това как хората могат да бъдат “качени” във виртуален живот след смъртта. 

 Какво се случи във втори сезон на “Upload”? 

 Нейтън е поставен на истински кръстопът: бившата му приятелка, Ингрид, неочаквано се появява в Лейквил, надявайки се, че двамата ще заздравят връзката си. За съжаление, сърцето на Нейтън е другаде - при неговия гид Нора. Която пък, от своя страна, се включва в анти-тек бунтовническа група. Във втори сезон ще откриете множество концепции за близкото бъдеще, включително и най-новото приложение за дигитални бебета и други сатирични новости в технологиите. 

 Грег Даниел е изпълнителен продуцент, заедно с Хауърд Клайн. 

Публикувано на 13.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Upload

В този свят човекът може да избира задгробния си живот. Как? Много просто, съзнанието му бива прикачено към виртуален свят. Един от многото, Нейтън, се опитва да свикне с новия си живот, докато се сприятелява със своя ангел, но по пътя се зараждат множество въпроси касаещи смъртта му и причината за нея. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации