Снимка за 'Upload': Очаквайте тази пролет втория сезон!

'Upload': Очаквайте тази пролет втория сезон!

 На вниманието на ‘Upload’ феновете: рефрешвайте неуморно, защото тази пролет ще се появи вторият сезон на хитовия сериал на Prime Video, от създателя на ‘The Office’ – Грег Даниелс.

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Действието се развива в близкото бъдеще, където хората могат да бъдат ‘upload-нати’ във задгробен живот по избор. Сериалът проследява историята на млад създател на приложения, Нейтън Броун, който завършва в клиника след инцидент с кола, а сега трябва да вземе бързо решение за съдбата си. След прибързано обсъждане с повърхностната си приятелка Ингрид, той решава да бъде upload-нат в луксозния ‘и семеен, виртуален, задгробен живот – компанията ‘Lakeview’. След като се озовава там, Нейтън се запознава с неговия служител обслужване на клиенти – ‘Ангел’, Нора Антъни, която трябва да го ръководи, но бързо се превръща в негова приятелка и довереница, помагайки му да се справя с дигиталния удължител на живота.

 Какво предстои във втори сезон?

 Нейтън е на кръстопът – неговата бивша приятелка Ингрид е дошла в Likewise, с надеждата да заздрави връзката им, но неговото сърце все още тайно копнее за Нора. През това време Нора е извън радара, свързана с бунтовническата група ‘The Ludds’. Новият сезон ще ни изненада с нови концепции за бъдещето, включително най-новото приложение за дигитални бебета, наречено ‘prototykes’ и други сатирични части от напредналата технология, която идва и с много главоболия. 

 Обобщение на първи сезон:

 


Публикувано на 21.01.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Upload

В този свят човекът може да избира задгробния си живот. Как? Много просто, съзнанието му бива прикачено към виртуален свят. Един от многото, Нейтън, се опитва да свикне с новия си живот, докато се сприятелява със своя ангел, но по пътя се зараждат множество въпроси касаещи смъртта му и причината за нея. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации