Снимка за Очаквайте 'Happy Face' на Paramount!

Очаквайте 'Happy Face' на Paramount!

Paramount Plus поръча серийна адаптация на криминалния подкаст 'Happy Face'.

Шоуто за първи път беше обявено през септември 2020 година,когато стриймъра все още беше известен като CBS All Access. Дженифър Качичио ще е сценарист и режисьор, заедно с Робърт и Мишел Кинг, който ще продуцират шоуто с тяхната компания King Size Productions.

Сериалът е вдъхновен от подкаста на iHeartMedia и Мелиса Джесперсън-Муур, книгата 'Shattered Silence', написана от Джесперсън-Муур и М. Бриджет Куук, както и истинската история за живота на Муур. Когато е на 15 години, тя открива, че нейният баща, който така скъпо обича, е серийният убиец, известен като 'Happy Face'. Години по-късно Мелиса е променила името си, пази своята тайна и е прекъснала всички връзки с баща си, който е пратен до живот в затвора. В сериала ще видим как баща и се свързва с нея, за да признае за друга жертва, и така тя се озовава замесена в едно необикновено разследване на собствения си баща и неговите престъпления. Сериалът проследява как тя вижда влиянието и последствията, които неговите убийства оставят в семействата на жертвите.

'Ние сме обсебени с подкасти за истински престъпления и 'Happy Face' е най-доброто, което сме чували. Историята на Мелиса крещи за екранизация, а Джен е точно човекът, който може да го направи', казаха семейство Кинг по случая.

'Happy Face' ще е третият сериал, който Кинг продуцират за Paramount Plus. Легалната драма 'The Good Fight' дебютира своя 5-ти сезон през юни тази година, с 6-ти, който предстои. Другото им творение се казва 'Evil', свръхестествена драма, която се премести от CBS на тяхната платформа за 2-рия си сезон.

Публикувано на 15.11.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации