Снимка за Очаквайте нови 'SpongeBob' филми!

Очаквайте нови 'SpongeBob' филми!

Добри новини за всички фенове на обичаната анимация - очакват ни три нови 'SpongeBob SquarePants' филма! Paramount+ работят заедно с Nickelodeon Studios, за да подготвят нови проекти и истории любимия ни герой. Новините вече са официално обявени, като това направи минлата седмица Браян Робинс, шеф на отдела за филми за деца&семейство на Paramount+.

Първият от филмите ще излезе през 2023 година и ще се фокусира над друг гражданин на Бикини Ботъм, вместо над самия Спонджбоб. Повече информация все още не ни е известна, а тепърва ни предстои да научим какви по-точно ще са останалите два проекта.

Към вселената на морските обитатели наскоро бяха добавени и нови сериала 'Kamp Koral', отново по Paramount+, и 'The Patrick Star Show' по Nickelodeon, чийто първи сезон скоро ще е достъпен и на стрийминг платформата.

Paramount досега са направили три филма на 'SpongeBob', първият през 2004, следващият през 2015, който беше изключително успешен, а последното попълнение беше 'The SpongeBob Movie: Sponge on the Run', който излезе през 2020 по време на пандемията. В момента последният можете да намерите в Netflix, които получиха международните права за неговото излъчване.

'Нашите зрители, особено децата и семействата, винаги са ни били лоялни. Това виждаме и на платформата, където филмите за деца и семейства са винаги едни от най-гледаните и това е една от най-сигурните ни категории', сподели още Робинс. 

Публикувано на 23.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
SpongeBob SquarePants

Проследява приключенията и неприятностите на говорещата морска гъба Спонджбоб, която работи в ресторант за бързо хранене, посещава училище за лодка и живее в подводен ананас, и ни запознава с всичките негови забавни приятели! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации