Снимка за 'Орвил': Премиерна дата на третия и последен сезон!

'Орвил': Премиерна дата на третия и последен сезон!

 ‘The Orville’ е проект направен с много страст и желание, от страна на неговия създател, директор, сценарист и изпълнителен продуцент – Сет МакФарлан и актьорския състав на комедийната драма. За съжаление на феновете, в момента от продукцията се подготвят за премиерата на третия сезон по Hulu, която ще бъде на 2-ри юни, но има огромен шанс това да е и последният сезон на драмата, защото не се чува и дума за преговори. Актьорският състав на сериалът е разпуснат още през август.

 МакФарлън със сигурност се е нагърбил с много проекти. Завършването на сериала ‘The Orville’ е само част от тях. Сет работи и по предстоящия сериал на Peacock – ‘Ted’, базиран на филмовия франчайз, където  МакФарлан отново ще озвучава главния герой.

 Въпреки, че, изглежда, от продукцията нямат планове за четвърти сезон на ‘The Orville’, финалът на сериала не е твърде ясно дефинират и категоричен, което оставя отворена врата за бъдещи проекти свързани с комедийната драма.

 Продукцията претърпя забавяне, заради пандемията, както много други. Поради тази причина, дебютът на трети сезон ще е на 2-ри юни, въпреки че в началото премиерната дата беше обявена за 10-ти март. Сериалът ще се появи в новия си дом Hulu, след като преди повече от три години вторият сезон на сериала приключи в родната си телевизия – Fox.

 Какъв е сюжетът на комедийната драма ‘The Orville’?

 Едночасовият сериал преплита в себе си научна фантастика и приключения, която се развиват 400 години в бъдещето и проследяват U.S.S. Orville, изследователски космически кораб от средна класа. Неговият екип от извънземни и хора, се изправя лице в лице с чудесата и опасностите на космоса, докато се опитват да се справят и с ежедневните проблеми.

 Какъв е продуцентският състав на сериала ‘The Orville’?

 ‘The Orville’ е продуциран от 20th Century Television и Fuzzy Door Productions. МакФарлан е изпълнителен продуцент, заедно с Бранън Брага, Дейвид Гуудман, Джейсън Кларк и Джон Касар.


Публикувано на 15.04.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Орвил (The Orville)

Изследователски кораб от Земята е изправен пред междугалактически предизвикателства 400 години в бъдещето. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации