Снимка за 'Peacemaker' - подновен за 2-ри сезон!

'Peacemaker' - подновен за 2-ри сезон!

Вторият сезон на популярния DC сериал 'Peacemaker' е вече факт! HBO Max официално поднови продукцията, която се представи добре спрямо техните критерии. Джеймс Гън е създател на сериала и ще режисира и напише всичките епизоди за новия сезон.

Гън и звездата на сериала Джон Сина споделиха новините в социалните мрежи, като преди това Гън беше загатвал още веднъж за тази възможност.

Сара Обри, шеф на оригиналното съдържание в HBO Max, каза: 'Брилянтността на Джеймс Гън блести в 'Peacemaker'. Той взе този герой, вдъхна му живот с помощта на великия Джон Сина и създаде един уникален сериал, който е изключително вълнуващ, забавен и затрогващ, всичко това едновременно! Това е първото шоу на DC, което дебютира на нашата платформа, и ние сме много благодарни и развълнувани от това, че зрителите му дадоха шанс.'

Финалът беше излъчен в средата на миналата седмица и там героят на Сина Кристофър Смит, Харкорт (Дженифър Холанд), Лийота (Даниел Бруукс), Виджиланте (Фреди Строма) и Економос (Стив Ейджи) се бориха със страшни извънземни пеперуди.  

Гън разкри още, че друг сериал с един от главните герои от 'Suicide Squad' в центъра, се разработва, но повече информация относно това не е известна.

'Създаването на Peacemaker е едно от най-страхотните неща в живота ми, както в професионален, така и в личен план. Щастлив съм да работя с Джон Сина и целия невероятен и креативен екип около мен, както и с нашите партньори от HBO Max. Да видим как нещо, което толкова обичаме, се приема толкова добре и сърдечно от зрителите, е изключително преживяване. Нямам търпение да видите къде отиват нашите герои във втория сезон', каза режисьора.

'Трогнат и поласкан съм от успеха на 'Peacemaker' и от възможността да играя този герой. Благодаря на Джеймс Гън, Питър Сафран, HBO Max, невероятния екип и колегите ми, които до един работят така усърдно в името на сериала', добави Сина.

Гън е написал всичките осем епизода на първия сезон и режисирал пет от тях, включително пилотния. Гън, Сафран и Мат Милър са изпълнителни продуценти, а Сина и Стейди Литълджон са консултант продуценти. Базиран на героите на DC, 'Peacemaker' е продуциран от компаниите Troll Court Entertainment, The Safran Company и Warner Bros Television.

Публикувано на 22.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Peacemaker

Сериалът разказва за героя на DC - Peacemaker, който вече сме виждали и в 'Suicide Squad', но този път образът на супергероя ще бъде разгърнат и може би, но само може би, ще разберем какво го подтиква да търси мир на всяка цена. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации