Снимка за 'Percy Jackson and the Olympians': Пърси откри Анабет и Гроувър! Сериалът влиза в продукция!

'Percy Jackson and the Olympians': Пърси откри Анабет и Гроувър! Сериалът влиза в продукция!

 Пърси Джаксън откри своите другари, онези герои, с които ще се впусне в невиждани приключение. Арян Симхарди и Лия Джефрис са избраниците на Disney+, които ще влязат в ролите на приятелите на Пърси в “Percy Jackson and the Olympians.” 

 Симхарди ще е в ролята на Гроувър, а Лия ще е Анабет. 

 Сериалът ще е продуциран от 20th Television, а снимките ще започнат съвсем скоро във Ванкувър.  

 Какъв е сюжетът на “Percy Jackson and the Olympians”? 

 Продукцията е базирана на едноимената поредицата, която се превърна в бестселър, дело на Рик Риърдън. Сериалът ще разкаже фантастичната история на 12-годишни Пърси, който е полубог. Младият Джаксън се опитва да свикне с идеята за божествения си произход, но боговете не му оставят много време. Малко след пристигането му в Лагера, богът на гръмотевиците Зевс го обвинява, че той е откраднал небезизвестната му мълния. Единственият начин Пърси да докаже, че е невинен е да открие мълнията. Така той се впуска в приключение, заедно с новите си приятели, сатира Гроувър и дъщерята на Атина - Анабет, за да възвърнат мира на Олимп. 

 Гроувър: Симхард ще влезе в ролята на пазителя на Пърси. Това е младо момче сатир, наполовина човек, наполовина коза. Гроувър по природа е чистосърдечен и винаги готов да помогне да другите, дори това да означава, че трябва да направи жертви от своя страна. Той винаги ще се хвърли в боя, за да предпази своите приятели, особено най-добрия си - Пърси Джаксън. Освен към приятелите си, Гроувър е предан и към отдавна изчезналия бог Пан, чието откриване е мечтата на всеки самоуважаващ се сатир.

 Анабет: Джефрис ще се превъплъти в дъщерята на Атина, гръцката богиня мъдростта, знанието и военните стратегии. Анабет е брилянтен стратег с буден ум. След пет години в Лагера на нечистокръвните, младата полубогиня иска да изпита себе си в човешкия свят, който почти не помни. Тя тренира Пърси, учи го как да оцелява в митологичния свят, а той ‘и се отплаща, като ‘и помага да преоткрие своята човечност. 

 Какъв е продуцентският състав на “Percy Jackson and the Olympians”? 

 Рърдън и Джон Стайнбег ще са сценаристи на пилотния епизод, а Джеймс Бобин ще е директор. Стайнбег ще съблюдава епизодите, заедно със своя партньор - Дан Шотц. Стайнбег и Шотс ще са изпълнителни продуценти, заедно с Бобин, Риърдън, Ребека Риърдън, Берт Салке, Моника Овузу-Брийн, Джим Рове, Андерс Енгстрьом, Джет Уилкинсън, Елън Голдсмит-Вайн, Джеръми Бел и Д. Голдбърг. 

 Симхард е репрезентиран от Paradigm, Industry и Мат Росън в Goodman, Genow, Schenkman, Smelkinson&Christopher. Джефрис е представена от The Osbrink Agency, M88 и Fox Rothschild. 

 Скоро очаквайте още новини около предстоящия сериал! 

Публикувано на 06.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Percy Jackson and the Olympians

Сериалът на Disney+ е базиран на едноименната поредица на Рик Риърдън. Ще тръгнем на път с Пърси Джаксън и неговите премеждия на полубог, рамо до рамо с неговия приятел, който между другото е и сатир, Гроувър и приямата, но и гениална, Анабет, дъщеря на Атина Палада. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации