Снимка за 'Quantum Leap': Сериалът получава reboot!

'Quantum Leap': Сериалът получава reboot!

 От доста време се чуваха слуховете за завръщането на ‘Quantum Leap’. Ето, че вече е официално NBC поръчаха пилот епизод от любимата научно-фантастична драма, която се превърна в истински хит през 1990-та година, с иконичното участие на Скот Бакула и Дийн Стокуел.

  Какъв е сюжетът на продукцията?

 ‘Quantum Leap’ е едно от ключовите заглавия в библиотеката на Universal TV, разбираемо неговото завръщане винаги е било приоритетна задача и идеята никога не е била отписвана.

 В сериала се разказва за държавен експеримент обвързан с пътуването във времето и учен, който се оказва заклещен в миналото, прехвърляйки се в различни хорски тела всекидневно, разрешавайки техните проблеми и терзания, докато се опитва да намери пътя към своето собствено време.

 В тези негови приключения го води холограма на адмирал Ал Калавици, който го наставлява през цялото време.

 Това е историята на онова, което е било, но какво предстои в новата версия на сериала? Сюжетът ще се развива в наши дни. Тридесет години след, като доктор Бекет прекрачи Quantum Leap  и изчезна. Сега нов екип е решен да възстанови проекта, с надеждата да разкрият мистерията зад машината и онзи, който я е създал.

  Какъв е продуцентският състав?

 Пилотният екип ще е продуциран от Universal Television, фракция от Universal Studio Group, с Лилиен и Уинбранд в ролята на изпълнителни продуценти за I Have an Idea! Entertainment, Белисарио за Belisarius Productions и Геро – Quinn’s House Productions.

  Ще се завърне ли Бакула?

 Бакула знае за подновяването на сериала и текат разговори за потенциалното му включване в някой епизод. За съжаление другия главен актьор – Стокуел, почина през ноември, миналата година, на 85 годишна възраст. 



Публикувано на 21.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации